Bekijk volle/desktop versie : 'Villarreal in de race voor transfervrije Aissati'



21-02-2012, 10:24
Ismaïl Aissati gaf afgelopen week na de verloren Europa League-wedstrijd tegen Manchester United (0-2) aan dat hij na dit seizoen zal vertrekken bij Ajax. De middenvelder profiteert van zijn transfervrije status na dit seizoen en wil het liefst naar de Spaanse competitie.

Volgens El Mediterraneo is dit goed mogelijk, aangezien Villarreal interesse heeft in de 23-jarige middenvelder. El Submarino Amarillo presteert dit seizoen erg teleurstellend en zou op zoek zijn naar een creatieve middenvelder. Aissati zou daarom een geschikte kandidaat zijn.

Hij begon zijn voetballoopbaan bij PSV, waar hij op zeventienjarige leeftijd zijn debuut maakte. Na een verhuurperiode aan FC Twente keerde hij in het seizoen 2007/08 terug in Eindhoven. Daar kende hij echter een slecht seizoen en vervolgens werd hij overgenomen door Ajax. Ook in Amsterdam kon hij zijn oude vorm niet terugvinden. Hij werd vervolgens verhuurd aan Vitesse.

Eenmaal teruggekeerd in Amsterdam kwam hij al snel bij Jong Ajax terecht. Vanwege veel blessures in de A-selectie deed Ajax-trainer Frank de Boer de laatste weken toch weer een beroep op hem. Afgelopen donderdag stond hij zelfs in de basis tegen Manchester United.

21-02-2012, 10:25


Mooie club voor Ismail Aissati.