Bekijk volle/desktop versie : Hoe lang moet het vlees in de oven nadat het gestoomd is in de pan?



15-02-2012, 22:37
Salam alaikoem,

Mijn vlees is heerlijk gaar na ongeveer 2 uur te hebben gestoomd. Het vlees valt dan echt van het bot. Nu wil ik voor de eerste keer een lamschouder maken. Deze ga ik ook eerst van tevoren stomen. Daarna wil ik het in de oven doen voor een krokant laagje, alleen ben ik bang dat het vlees dan ineens droog wordt. Of is dat niet zo?

15-02-2012, 23:51


32 keer bekeken en niemand die mij kan helpen? :--(

16-02-2012, 09:50
Gewoon tot het vlees een beetje bruin wordt..net als kippen..

17-02-2012, 18:21

Citaat door nadia2007:
Gewoon tot het vlees een beetje bruin wordt..net als kippen..
Wordt het niet taai?

17-02-2012, 18:26


Zeker wordt het vlees droog ..als je het te lang in laat..Je moet altijd in de gaten houden...

18-02-2012, 15:43
nee het wprdt niet droog. ik verwarm de oever eerst goed voordat ik het vlees in de oven doe en dan 15 minuten in er in. max 20m