Bekijk volle/desktop versie : Meldpunt Limburgers gesloten



10-02-2012, 15:07

Citaat:
Het meldpunt waar Nederlanders konden klagen over overlast door Limburgers, is gesloten. Er werden namelijk daadwerkelijk klachten ingediend over overlastgevende Limburgers.

Oprichter Niels Keetlaer van de website meldpuntlimburgers.nl heeft helemaal niets tegen Limbo's. Hij ontwierp de site echter als ludiek antwoord op het 'Meldpunt Midden- en Oost-Europeanen' dat eerder deze week was gelanceerd door de PVV van Geert Wilders. De site werd echter razend populair en er kwamen honderden reacties binnen. "Het is mooi geweest met de reacties, helaas verzandde dit ludieke initiatief in onnodig gescheld en gemopper van mensen die het te serieus nemen. We nemen geen nieuwe reacties meer aan", zo staat te lezen op de site.

De PVV wilde op de website de klachten over overlast door onder meer Poolse arbeidsimmigranten inventariseren. De oprichting van het meldpunt bracht een storm van (internationale) kritiek teweeg. De website zou discriminerend zijn en bovendien fraudegevoelig. Eerder kwam de PVV in de gemeente Den Haag in het nieuws nadat de partij mensen had opgeroepen klachten over het verkeerscirculatieplan te verzinnen. Of dat nu weer is gebeurd, is onbekend.
bron


Citaat:
Meldpunt Limburgers

Al sinds 1866 behoort Limburg tot Nederland, waardoor een vrij verkeer van werknemers tussen Limburg en de overige 11 provinciën van Nederland mogelijk is. Op dit moment lopen er dan ook veel Limburgers tussen de rest van de Nederlanders. Als één van de weinige partijen van Nederland zijn wij vanaf het begin tegen deze ontwikkeling van de marktvrijheid geweest. Gezien alle problemen die samengaan met de massale komst van Limburgers, is die opstelling terecht gebleken. Onlangs hebben wij hier dan ook - weer - tegen gestemd.

Deze massale integratie leidt tot veel problemen: overlast door onverstaanbare gesprekken en politici, verdringing op de arbeidsmarkt en integratie- en huisvestingsproblemen. Voor veel mensen vormen deze zaken een serieus probleem. Klachten worden echter vaak niet gemeld, omdat men het idee heeft dat er toch niets mee wordt gedaan.

Heeft u overlast van Limbo’s? Of bent u uw baan kwijtgeraakt aan zo’n schobbejak uit het zuiden met hoge alcoholinname? Probeert er één te regeren? Wij willen het graag horen. Onze partij biedt u op deze website een platform om uw klachten te melden. Deze klachten zullen wij opslaan en voor ieder te kijk zetten op de pagina meldingen.


Meld uw verhaal hier
bron

10-02-2012, 15:10


lol je moet es die site van meldpunt Limburgers es bekijken wohahahhahaha