Bekijk volle/desktop versie : Jebbour wil weer terug



04-02-2012, 17:32
Stade Rennes rechtsback Yassine Jebbour laat tegenover Mountakhab.net weten graag te willen terugkeren bij Jong Marokko. De 22-jarige rechtsback laat weten dat hij geleerd heeft van zijn fouten en graag naar de Olympische Spelen van 2012 wil gaan.

Jebbour had tijdens een kwalificatiewedstrijd tegen Jong DR Congo een meningsverschil met Jong Marokko coach Pim Verbeek. Jebbour begreep niet waarom FUS Rabat rechtsback Abdeltif Noussir de voorkeur boven hem kreeg. Verbeek eiste later excuses van Jebbour, maar die weigerde dat toen te geven.

Tien maanden later heeft Jebbour toch spijt van zijn daden en hoopt dat Verbeek hem zo snel mogelijk weer zal gaan oproepen. Jebbour laat ook weten lange tijd geen contact meer heeft gehad met Verbeek.
Bron: Atlas-Lions.nl

--------------------------------------------
Hij dacht dat hij onmisbaar was Nu Marokko zich heeft geplaatst wil hij trug en dat Verbeek hem vergeeft. Jebbour is een aardige speler hoor,maar Marokko heet hem niet gemist. Noussir was een uitstekende "vervanger". Maar ja,iedereen verdient een tweede kans en als hij zich weet te gedragen kan hij er wel weer bij.
Nu alleen nog onze sterspelers(:lol uit de Botola excuses aanbieden en alles is weer goed.