Bekijk volle/desktop versie : Nieuwe blessure houdt Forlàn weer weken aan de kant



18-01-2012, 20:44
Het huwelijk tussen Internazionale en Diego Forlán is vooralsnog niet een al te gelukkige. De aanvaller heeft nog niet al te veel indruk kunnen maken bij zijn nieuwe werkgever en heeft daarbij ook nog eens te kampen met de nodige blessureleed. Nu is het weer raak. Waar hij net hersteld was van een hamstringblessure, zit de Uruguayaan nu opnieuw in de lappenmand.

Forlán raakte woensdag tijdens de training met het eerste elftal geblesseerd: tijdens een oefening kreeg hij last van zijn dijbeen. De medische staf verwacht dat Forlán opnieuw meerdere weken aan de kant staat. En dat terwijl hij van begin oktober tot en met half december moest herstellen van zijn hamstringproblemen.

De aanvaller werd afgelopen zomer naar Internazionale gehaald, nadat hij bij Atlético Madrid niet meer nodig was. Zijn debuut was voor hem persoonlijk nog wel succesvol, toen hij tijdens de 4-3 nederlaag tegen Palermo het net wist te vinden. Daarna stokte zijn productie volledig en werd hij meer bekritiseerd dan gewaardeerd. Het bleek uiteindelijk zijn enige goal te zijn in twaalf optredens.