Bekijk volle/desktop versie : Bayern zoekt ster: 'Eén die goed genoeg is voor Barcelona of Man United'



07-01-2012, 15:17
Bayern zoekt ster: 'Eén die goed genoeg is voor Barcelona of Man United'

zaterdag, 7 januari 2012 om 11:18
Bayern München leek niet veel te gaan doen op de transfermarkt, maar Uli Hoeness sluit nu toch niet uit dat er iets gebeurt bij de recordkampioen. In gesprek met die Süddeutsche Zeitung stelt het icoon dat hij de selectie van Bayern kampioenswaardig vindt. Een verdediger en aanvaller erbij zou volgens Hoeness echter geen overbodige luxe zijn.


“Al met al heeft Bayern een beter team dan Borussia Dortmund”, stelt Hoeness bescheiden. “We willen echter wel op zoek naar een goede centrumverdediger. Breno maakt nog steeds kans om terug te keren, maar zo niet, dan hebben we een alternatief nodig. Daniel Van Buyten draait een goed seizoen, maar is ook 34 jaar en heeft soms problemen met zijn knie”, vervolgt de voorzitter.

In aanvallend opzicht beschikt Bayern met spelers als Arjen Robben, Franck Ribéry, Thomas Müller en Mario Gomez over geweldige namen. “Maar ons grootste probleem is: wat doen we als Mario geblesseerd raakt? We hebben een echte ster nodig, iemand die goed genoeg zou zijn om voor Barcelona of Manc

07-01-2012, 15:22


echt dom, een ster halen om de bank warm te houden.