Bekijk volle/desktop versie : ‘Niet Van Persie, maar Song is de belangrijkste speler van Arsenal’



30-12-2011, 14:42
Robin van Persie is als aanvoerder van Arsenal bezig aan het beste kalenderjaar uit zijn carière en wordt door velen gezien als de belangrijkste speler van the Gunners, maar niet iedereen is die mening toegedaan; Armand Traoré denkt dat de invloed van Alexandre Song bij Arsenal groter is.

De linksback maakte afgelopen zomer de overstap van het Emirates Stadium naar Queens Park Rangers en keert zaterdag met zijn nieuwe werkgever terug bij zijn ex-club. Van Persie is volgens de 22-jarige Senegalees international echter niet de enige die QPR in de gaten moet houden; Song is in zijn ogen de speler om wie alles draait in de ploeg van trainer Arsène Wenger

“Ik denk dat we ook op moet passen voor hun onvolprezen held Alex Song”, kijkt Traoré in de Engelse media vooruit naar het duel met Arsenal. “Hij is de belangrijkste speler van het team en is een zeer, zeer goede voetballer. Het wordt een moeilijke wedstrijd”, aldus de in Frank geboren verdediger, die met QPR zestiende staat in de Premier League.