Bekijk volle/desktop versie : Rugpatiënt Assaidi onzeker voor deelname Afrika Cup



29-12-2011, 13:13
Het is nog onduidelijk of SC Heerenveen Oussama Assaidi vanaf half januari moet missen vanwege deelname aan de Afrika Cup. De vleugelaanvaller van de Friezen, uitkomend voor Marokko, kampte de laatste maanden van de eerste seizoenshelft met vermoeidheidsverschijnselen die zich vertaalden naar rugproblemen.

'Oussama was al maanden niet geheel pijnvrij', aldus trainer Ron Jans. 'Aanvankelijk wilde hij steeds spelen, gewoon uit gretigheid omdat hij niet vanaf de kant wil toekijken. Maar inmiddels is hij er zelf ook achter dat het daarmee niet beter wordt. Het zal moeten blijken of alleen rust voldoende is om te herstellen.'

De huidige fysieke toestand van Assaidi kan ook van invloed zijn op de transferperikelen rond de aanvaller in de winterstop. De afgelopen weken zaten regelmatig clubs voor de Marokkaan op de tribune, maar de clubleiding gaf ook al aan zijn contract graag te willen verlengen.

http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/196955/Hveen_heeft_nog_geen_duidelijkheid_over_Assaidi.ht ml

29-12-2011, 14:47


Rugproblemen moet je wel altijd voorzichtig mee zijn. Maar africa cup is nog 4 weken weg, met een beetje rust kan hij op zn minst vanaf de 2e groepswedtrijd mee doen lijkt mij.

29-12-2011, 17:57
InchaAllah Maykun ghir el khir…. je ne veux même pas imaginer une CAN sans Assaidi, il a pratiquement changé le jeu de l'équipe national à lui tout seul depuis Marakech, sans lui on reviendrait surement aux résultats frustrant avec des occasions à la pelle non concrétisés

Une valeur sure et montante du mountakhab avec Belhanda, Kaoutari, Benatia Carcela etc…