fatty101
23-12-2011, 11:31
Ik heb eergisteren loempia's gemaakt, de vulling was heerlijk, heb de loempiavellen met een mengsel van bloem + water dichtgemaakt...
eenmaal dat de olie heet was gooide ik de loempia's 1 voor 1 in de pan......
na het bakken merkte ik op dat ze vol olie zaten??? hoe komt dit?
ik heb er veel gemaakt dus heb de helft in de koelkast in een schaaltje gelegd
de dag erna heb ik de rest willen bakken, maar ze waren allemaal opengegaan voor dak ze in de olie bakte!!! hoe kan ik dit voorkomen...
mijn man belde een uurtje ervoor en zei: ja kun je die lloempia's bakken , ik kom eraan met mijn neef!!!
ik was in paniek, want al die loempia's scheurde open in de olie, het was echt een misbaksel, ...
gewoon simpele loempia's :
eenmaal dat de olie heet was gooide ik de loempia's 1 voor 1 in de pan......
na het bakken merkte ik op dat ze vol olie zaten??? hoe komt dit?
ik heb er veel gemaakt dus heb de helft in de koelkast in een schaaltje gelegd
de dag erna heb ik de rest willen bakken, maar ze waren allemaal opengegaan voor dak ze in de olie bakte!!! hoe kan ik dit voorkomen...
mijn man belde een uurtje ervoor en zei: ja kun je die lloempia's bakken , ik kom eraan met mijn neef!!!
ik was in paniek, want al die loempia's scheurde open in de olie, het was echt een misbaksel, ...
gewoon simpele loempia's