Bekijk volle/desktop versie : - Heb jij boeken die je weg kunt geven fi sabiel Illaah??



19-12-2011, 15:47
Geef je boeken uit voor de da3wah!


Citaat:
Assalamu alaykum,

Beste broeders en zusters fi dien,

Wie wil fisabilillah mee werken in de strijd tegen ongeloof?

Wie wil hassanat inschenken in zijn glas vol goede daden?

Wie wil uitbetaald krijgen op de Dag Des Oordeels zonder dat je weet waar het vandaan komt?

Een man vroeg de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem): “O Boodschapper van Allah, welke liefdadigheid is het beste?” Hij (vrede en zegeningen zij met hem) antwoordde:

“Liefdadigheid uitgeven terwijl je gezond bent, verlangt naar rijkdom en armoede vreest. Stel het geven van liefdadigheid niet uit tot je op je doodsbed ligt en dan zegt: ”Geef zoveel aan die en zoveel aan die”, want op dat moment is het bezit niet (meer) van jou, maar is het (reeds) van hen.”

Deze overlevering werd overgeleverd door Abu Hurayrah (moge Allah tevreden met hem zijn) van de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem). De hadith staat vermeld in Bukhari.

Wij zouden graag van jullie islamitische boeken willen ontvangen die we fisabilillah weg kunnen geven op de weg van Allah. Heeft u islamitische boeken die u niet meer leest of heeft u boeken twee keer en weet u niet aan wie u ze moet geven, geef het dan fisabilillah aan straatdawah@gmail.com. Dan geven wij het fisabilillah weg voor u.

U kunt contact met ons nemen via straatdawah@gmail.com onder o.v.v. islamitische boeken. Wij nemen inshaAllah contact met u op om met u af te spreken hoe we de boeken in ontvangst kunnen nemen, fisabilillah.

Moge Allah jullie belonen voor jullie inzet en jullie allemaal djanat al fardoos geven. Amin.

Assalamu alaykum,

Team Straat Dawah

19-12-2011, 22:35


Tuurlijk! =D

20-12-2011, 16:08
Bismillaah.

20-12-2011, 22:42

Citaat door xjuweettoch:
Djazakallah Khairan zuster x
wa iyaaki