Bekijk volle/desktop versie : Hoiiii dames ik zal me even voorstellen!



Pagina's : [1] 2

18-12-2011, 21:15
Haiii

Ik ben SSS- en ben sindskort begonnen met koken ik dacht et lijkt me leuk om het hier te plaatsen
en jullie mening te horen zodat ik het misschien beter kan makenn.. Daarnaast kunnen jullie ook
aan mij ook adviseren om iets te maken zodat ik het weer op mijn forum kan plaatsen! Wil mijn kookkunsten
wat verbeteren en meer recepten kennen... Nou hoop dat julllie het leuk gaan vinden[/SIZE]

18-12-2011, 21:18





Citaat:

18-12-2011, 21:20



Citaat:

18-12-2011, 21:23
Lasagna bolognese met bechamelsaus[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial Narrow]After


Citaat:

18-12-2011, 21:25


Ik heb ook foto's ertussen waar et eten gewoon in de pan zit enzo dus let daar maar neit op[/SIZE]

18-12-2011, 21:26
Ik plaats later als er word gereageerd

18-12-2011, 21:28
Ziet er goed uit meid Besaha. Alleen die kosbar op kefta gooi je het er zo op of snij je het nog fijn?

18-12-2011, 21:54

Citaat door roumaisa:
Ziet er goed uit meid Besaha. Alleen die kosbar op kefta gooi je het er zo op of snij je het nog fijn?
Gooi het er zo op en haal et dan weg hou eigenlijk niet van kosbar enzo dus doe et alleen voor de smaak

18-12-2011, 22:07

Citaat door SSS-:
Gooi het er zo op en haal et dan weg hou eigenlijk niet van kosbar enzo dus doe et alleen voor de smaak
Ow Oke voor de smaak alleen. Ik vind dat wel altijd lekker in Marokkaanse gerechten. Vooral harira.

19-12-2011, 11:02

Citaat door roumaisa:
Ow Oke voor de smaak alleen. Ik vind dat wel altijd lekker in Marokkaanse gerechten. Vooral harira.
Jaa de smaak van kozbar en me3endnouz is wel heel sterk en dan vind k et meestal te bitter

19-12-2011, 16:24
kip tandori met gele rijst


Citaat:

19-12-2011, 16:29



Citaat:

19-12-2011, 16:32





Citaat:

19-12-2011, 16:36
mijn eerste zelfgemaakte msemmen ben er zo trots op[/SIZE]


Citaat:

19-12-2011, 17:06
thankss voor et uppen

Pagina's : [1] 2