Bekijk volle/desktop versie : Explosie bij Britse ambassade Bahrein



04-12-2011, 16:33
In de buurt van de Britse ambassade in de Bahreinse hoofdstad Manamah heeft zondag een ontploffing plaatsgevonden.

Er vielen geen slachtoffers. Ook veroorzaakten de explosieven, die in een minibus lagen, geen ernstige schade. Dat heeft het Bahreinse ministerie van binnenlandse zaken bekendgemaakt. Er is een onderzoek naar het voorval ingesteld.

(Novum)

04-12-2011, 16:59


Alaoddin Boroujerdi, voorzitter Nationale Veiligheid zei over de reden waarom paramilitairen Britse ambassade hebben aangevallen de volgende:

Engeland heeft de People’s Mujahedin Organisatie van Iran, de PMOI van haar terreurlijst verwijderd,

Engeland heeft harde sancties tegen Iran aangekondigd en op de Centrale Bank sancties opgelegd, (Amerika is er tegen)

Engeland houdt de activiteiten van de PMOI in het land niet tegen.
------------------------------------------
Er zal harde maatregelen worden genomen tegen ambassadeurs van EU landen die gezamenlijk en in een stoet lange rijen van auto’s naar Britse ambassade gegaan om de toestand van dichtbij kijken. De mullahs zijn boos en vragen waarom de minister van BuZa geen stappen onderneemt tegen deze landen die een stoet van auto’s in de straten van Teheran organiseren.
---------------------------------------------

De aanval op de Britse ambassade is een harde schop op de kont van verzoeningspolitiek met Europa, die al 20 jaar gaande is. Dat dient ook als doel harde wolvenruzies tussen fracties naar buiten af te leiden. De mullahs hebben meer dan 400 miljard dollar verduisterd en ze willen geen verantwoordelijkheid afleggen. Ze zijn hard bezig een oorlog te ontketenen.
---------------------------------------------
De bom explosie bij de Britse ambassade in Bahrein is ook het werk van Iraanse agenten. Deze agenten zijn overal, ook in Nederland.

04-12-2011, 17:28
Dit bericht staat niet op Novum

http://www.novumnieuws.nl/