Bekijk volle/desktop versie : 'Konijnendans' Mourinho hoogtepunt in ontsierd duel



20-11-2011, 15:49
[video=youtube;NzHs0qdQrrA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NzHs0qdQrrA[/video]

Overal waar Real Madrid komt lijken de gemoederen op te lopen. Een verband met het gedrag van trainer José Mourinho is moeilijk uit te sluiten. Ook in de uitwedstrijd bij Valencia (2-3) gisteravond regende het weer gele kaarten en opstootjes.

Toch werkt Mourinho zo nu en dan ook op je lachspieren. Het merkwaardige konijnenhuppeltje dat de Portugees maakte na de 1-3 van Cristiano Ronaldo, waarna de coach één van zijn wisselspelers besprong, gaat de hele wereld over.

Overigens kwam Madrid nog goed weg in Valencia. De gelijkmaker van Roberto Soldado vlak voor tijd werd afgekeurd en in de blessuretijd volgde een nog hectischer moment. Valencia kopte in de blessuretijd op de lat en in de rebound leek Gonzalo Higuaín met de hand een doelpunt te voorkomen.

Door de overwinning staat Madrid weer bovenaan in Spanje, drie punten los van titelverdediger FC Barcelona. En Mourinho? Die heeft er weer eens een record bij. De overwinning in Valencia betekende de elfde zege op rij, iets wat de flamboyante trainer nog nooit presteerde.

http://www.ad.nl/ad/nl/1053/Primera-Division/article/detail/3042943/2011/11/20/Konijnendans-Mourinho-hoogtepunt-in-ontsierd-duel.dhtml