Bekijk volle/desktop versie : Besiktas en Guti per direct uit elkaar



14-11-2011, 17:11

Citaat:
Besiktas en Guti per direct uit elkaar
De Turkse voetbalclub Besiktas en voetballer Guti zijn na overleg overeengekomen per direct uit elkaar te gaan. De club was het ongedisciplineerde gedrag van de speler al langer zat en koopt het contract, dat doorliep tot het einde van dit seizoen, met ruim 1 miljoen euro af. Turkse media melden dat aan het einde van deze week de laatste details worden besproken.

De 35-jarige Guti maakte furore bij Real Madrid. Hij doorliep er de jeugdopleiding en speelde meer dan 10 jaar in het eerste elftal. Vorig jaar maakte hij de overstap naar Turkije. In zijn eerste seizoen begon de Spanjaard nog met enige regelmaat in de basis, maar dit seizoen komt hij niet in de plannen van trainer Carlos Carvalhal.

Meer en meer kwam Guti in het nieuws vanwege zijn uitspattingen in het nachtleven. Ook drukte hij met een jaarsalaris van 2,7 miljoen euro zwaar op de begroting van de club. Dit seizoen speelde de middenvelder pas 1 duel voor Besiktas. Besiktas is bezig aan een moeizaam seizoen. Na tien wedstrijden staat de club uit Istanbul 7de in de Turkse Süper Lig.

Bron: AD.nl
[Gruwelijke speler. Mentaliteit was alleen niet altijd maximaal maar zijn kwaliteiten pff, te erg. Heeft nooit het respect gekregen dat hij verdiende van de niet-Madridistas. Ik ben benieuwd wat hij nu gaat doen, een andere club of er een punt achter zetten]

14-11-2011, 17:16


Hij heeft lekker gecashedddd

14-11-2011, 17:21
hij ging daar natuurlijk niet heen voor het voetbal