Bekijk volle/desktop versie : Man in café Amsterdam doodgeschoten



14-11-2011, 08:47
Man in café Amsterdam doodgeschoten


Man in café Amsterdam doodgeschoten AMSTERDAM - Een 36-jarige man is in de nacht van zondag op maandag (rond 1.40 uur) doodgeschoten in café Emperium aan de Ceintuurbaan in Amsterdam.



Het slachtoffer is na de schietpartij zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later aan zijn verwondingen overleed.

Een politiewoordvoerder kon in het belang van het onderzoek nog niets zeggen over de identiteit van de doodgeschoten man.

De politie heeft nog geen verdachte aangehouden. Verder is niemand gewond geraakt.


================================================== ================


Patrick S. kopieert misdrijf halfbroer SPIJKENISSE - De 34-jarige Patrick S., die ervan wordt verdacht de 21-jarige Farida Zargar te hebben vermoord, blijkt een halfbroer te hebben die is veroordeeld voor een bijna identieke moord.


De halfbroer van S. blijkt in het verleden ook een jonge vrouw op gruwelijke wijze te hebben vermoord. Het gaat om toenmalig procesoperator Jos van der V. (41) die in juni 2000 zijn ex-vriendin, de 26-jarige caissière Roma Lonergan uit Zwartewaal, met een zakmes afslachtte.

Van der V. begroef haar lichaam bij een zandwinningmeer in Heenvliet. Toen het stoffelijk overschot werd gevonden, herinnerde een plaatselijke garagehouder zich Van der V.’s auto in de nacht van de verdwijning van Roma te hebben weggesleept. De man werd opgepakt, bekende en kreeg destijds zes jaar celstraf opgelegd wegens doodslag.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/10918088/__Patrick_S._kopieert_misdrijf__.html?sn=binnenlan d,buitenland

Zoek de verschillen !!!!!!!!!!!

14-11-2011, 10:16


max 3 jaartjes en ze zijn weer vrij.. Vooral met doe hotelluxe in nederland is alsof ze op kamp waren..

14-11-2011, 12:11
dus die van der V. heeft dat meisje Roma in reepjes gesneden met een zakmes heeft daarvoor 6 jaar cel waarvan hij er maximaal 4 jaar van uitzit gekregen?