>
>
> Foto knapperige kaas/uienbroodjes
Bekijk volle/desktop versie : Foto knapperige kaas/uienbroodjes
alimoussi
06-11-2004, 14:26
Salaamoealeekoem,
Deze broodjes zijn ook een aanrader.
BESSLAMMA
foto is onduidelijk en tja ik zie geen recept dus ik kan hier niet over oordelen
echo ahhahahah inderdaad wallah illa
Citaat door alimoussi:Salaamoealeekoem,
Deze broodjes zijn ook een aanrader.
BESSLAMMA
zien er best lekker uit, ik zie ze vaak bij de turkse bakker net als deze
Citaat door taginegirl:sellem aleikom,
ik zie niks ?????
mss ligt het aan me pc
ik heb ook pas door gekregen dat je bij die kleine fototjes moet klikken dan krijg je een grotere afbeelding van de foto
werd me ook pas verteld
Citaat door taginegirl:thansksssssss lieve elhoceimaroos
maar ik zie helemaal geen plaatje niks
ook niet die kleine foto
maar bedankt voor je hulp
oeps dat is vervelend, jammer dan weet ik het niet lieverd waar het aan kan liggen
Dreamlover
26-02-2005, 20:51
Citaat door 147147:het lijkt wel een echo
Dat zie ik er dus echt niet in haha
MisssKoezina
28-02-2005, 18:54
ziet er lekker uit..
huisoemie
28-02-2005, 19:37
alimoussi
01-03-2005, 15:31
Salaamoealeekoem,
Voor degene die mijn recepten zoeken dan kan je het beste klikken op mijn naam en dan ga je naar andere reacties en dan zoek je het recept op, ik heb het namelijk niet opgeslagen, maar kan het eventueel wel voor je opzoeken. Probeer eerst even op mijn naam te klikken, ik hoor wel of je het hebt gevonden, oke?
Besslamma
MisssKoezina
01-03-2005, 19:13
haha ja ik wil recept..
alimoussi
02-03-2005, 16:23
Salaamoealeekoem,
Hier is het bijbehorende recept:
deeg:
250g bloem
500g smida fine speciale (witte zak met blauwe letters) of gewone smida kan ook
1 ei
half zakje bakpoeder
1 Marokkaans theeglas olie
12 g droge gist
1 eetlepel zout
400 ml lauwwarm water
garnering:
ongeveer 300 g geraspte kaas
ongeveer 4 middelgrote uien in halve dunne ringen (m.b.v. rasp )
ongeveer 1 groene en 1 rode paprika in halve dunne ringen
provencaalse kruiden of pizza kruiden
Voor het deeg alle droge ingredienten bij elkaar doen en dan de ei en olie en dan met het water goed kneden en dan een uur laten rijzen onder een theedoek op een warme plaats. Dan bolletjes maken ter grootte van een ei en die uitrollen op een bestoven ondergrond tot ongeveer 0,5cm. Op een bakplaat met bakpapier en dan voor de garnering alles met elkaar mengen behalve de kruiden en dan erop verdelen. Kruiden erop en een half uur laten rusten onder een doek. In een voorverwarmde heteluchtoven op 200 graden ongeveer 15min laten bakken. Let op!! De uien mogen niet aanbranden. Als de uien gaar zijn dan is het broodje klaar. Ik hoop dat ik het duidelijk is. Eet smakelijk!
Besslamma
tatouzient_lady
02-03-2005, 22:14
huisoemie
03-03-2005, 11:47
Citaat door alimoussi:Salaamoealeekoem,
Hier is het bijbehorende recept:
deeg:
250g bloem
500g smida fine speciale (witte zak met blauwe letters) of gewone smida kan ook
1 ei
half zakje bakpoeder
1 Marokkaans theeglas olie
12 g droge gist
1 eetlepel zout
400 ml lauwwarm water
garnering:
ongeveer 300 g geraspte kaas
ongeveer 4 middelgrote uien in halve dunne ringen (m.b.v. rasp )
ongeveer 1 groene en 1 rode paprika in halve dunne ringen
provencaalse kruiden of pizza kruiden
Voor het deeg alle droge ingredienten bij elkaar doen en dan de ei en olie en dan met het water goed kneden en dan een uur laten rijzen onder een theedoek op een warme plaats. Dan bolletjes maken ter grootte van een ei en die uitrollen op een bestoven ondergrond tot ongeveer 0,5cm. Op een bakplaat met bakpapier en dan voor de garnering alles met elkaar mengen behalve de kruiden en dan erop verdelen. Kruiden erop en een half uur laten rusten onder een doek. In een voorverwarmde heteluchtoven op 200 graden ongeveer 15min laten bakken. Let op!! De uien mogen niet aanbranden. Als de uien gaar zijn dan is het broodje klaar. Ik hoop dat ik het duidelijk is. Eet smakelijk!
Besslamma
dank je wel voor het recept ,ga ik uitproberen heb je nog meer recepjes
Privacy |
Cookies©2000-2024 Marokko.nl Virtual Community's - La maison du Maroc. Powered by Marokko Media.