Citaat door selma987:1 ei
125 gr suiker
1 zakje vanillesuiker
125 gr boter
225 gr maïzena
Have pot bruine chocoladepasta
4 el olie
Cornflakes (gemalen)
Bereiding:
Meng ei, suiker, vanillesuiker, boter en maïzena tot een zacht deeg dat niet meer aan je handen plakt. Maak bolletjes ter grootte van een olijf en leg ze op en bakplaat met bakpapier. Bak ze ongeveer 20 minuten op 180 graden en laat afkoelen. Ondertussen de chocopasta smelten met ieder 2 el olie. De cornflakes fijnmaken en in een mengbeker doen en ook de kokos in een mengbeker doen. Als de koekjes afgekoeld zijn dompel je ze met een vork in de gesmolten bruine choco en dan in de gemalen cornflakes.
x Maak niet te grote bolletjes! De koekjes lopen nog iets uit en dan heb je kans dat alles in mekaar loopt of ze te groot en plat worden.
x Er hoort GEEN BAKPOEDER in dit recept, dus niet stiekem toevoegen, want dan mislukt het.
x Je kunt de helft in gesmolten witte choco(pasta) dompelen en dan door de kokos rollen
die zijn zo heerlijk!
Deze zijn heerlijk ja.. wij maken ze altijd met beschuit.