Bekijk volle/desktop versie : UPDATE: Kinderen overleden na auto te water



02-11-2011, 13:21
Bij een ongeluk met een aan het water geparkeerde auto in Utrecht zijn woensdag twee jonge kinderen om het leven gekomen.

UPDATE:
Dat meldt de politie. De auto was in het water beland, waarna duikers ze op het droge haalden, waar ze werden gereanimeerd. De kinderen overleden in een ziekenhuis. De moeder zat niet in de auto.
Het lijkt erop dat de moeder de auto rond 10.00 uur aan de Keulsekade heeft geparkeerd en dat het voertuig het water in is gerold. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk.

(Novum)

Eerder bericht:
De moeder en twee kinderen, die zeker onder de vijf jaar zouden zijn raakten te water bij de Keulsekade. De moeder raakte niet gewond, maar voor de kinderen ziet het er volgens de brandweer duikers 'heel slecht uit'. Aldus een woordvoerder van de politie. Na het incident zijn mensen, die daar in de buurt werken, meteen in het water gesprongen om de inzittenden te redden.

De auto stond op een parkeerplaats zonder afscheiding aan het Merwedekanaal. Daar zijn de afgelopen jaren vaker auto's in het water beland maar zijn er geen maatregelen getroffen.


Bron: RTVU

02-11-2011, 13:25


Volgens het laatste politiebericht zijn de twee kinderen inmiddels overleden.

De gemeente zou daar een hek ofzo neer moeten zetten, het is er drassig en er zijn al vaker auto's te water geraakt.

Sterkte voor de nabestaanden.

02-11-2011, 14:17
Wat zielig ! En triest !