Bekijk volle/desktop versie : ‘Messi kan de beste worden als hij Maradona, mij en Pelé passeert'



19-10-2011, 12:51
Is Lionel Messi nu wel of niet de beste speler in de geschiedenis van het voetbal? Het is een vraag die vele mensen bezighoudt en waar de één van mening is dat er nooit meer een speler als Messi te bewonderen valt, vindt de ander dat de jonge Argentijn nog een lange weg te gaan heeft. Romário behoort tot die laatste groep en meent dat Pelé, Diego Maradona en hijzelf nog altijd beter waren.

Volgens de legende uit Brazilië kan Messi veel leren door te kijken naar de video’s van Pelé. In een eerder stadium liet Pelé namelijk weten beeldmateriaal naar Messi op te zullen sturen, nadat de kleine dribbelaar van Barcelona te kennen gaf nog nooit beelden van Pelé te hebben gezien. “Als hij die video’s ziet, dan zal hij waarschijnlijk wel een aantal dingen gaan leren”, zo denkt Romário.

“Je kan hem niet met Pelé vergelijken”, vervolgt de oud-speler van PSV woensdag in de Braziliaanse media. “Je kan niet zeggen dat hij even goed is als hij nog nooit de wereldbeker heeft gewonnen”, zo benadrukt Romário, die wel een grote toekomst voor de linkspoot ziet weggelegd. “Messi heeft het in zich om de beste te worden, maar dan moet hij wel eerst Maradona , Romário en uiteindelijk Pelé zien te passeren.”

19-10-2011, 13:16


en natuurlijk de maestro: Zinedine Zidane!

19-10-2011, 13:58
wat een arrogantie van romario, tazz hij hoort niet eens in dat rijtje, anders gaan we al die spelers van duitsland en uruguaay en italie zoals baggio tellen enzo, die hebben ook WK's gewonnen,

Messi is malen beter dan romario das een feit

19-10-2011, 14:27

Citaat door Super_Dude:
Zidane is een Koning....maar Messi is God
Stagfiruallah. Wat Messi wel niet met je kan doen, gaan hem zelfs God noemen.