Bekijk volle/desktop versie : Wie wil er GRATIS mooi opgemaakt worden??..



18-10-2011, 14:22
Hoi Hoi Meiden!!! Willen jullie er mooi uitzien voor het uitgaan of een andere gelegenheid. Dan is dat bij ons mogelijk.
Wat moet je hiervoor doen? Niet veel. Nodig een groep vriendinnen uit (minimaal 5 en max 20) , misschien wat hapjes en een drankje erbij maar niet verplicht, en natuurlijk ons eventjes contacteren ruim een week van te voren.

Al jouw gasten kunnen zichzelf of door ons opgemaakt worden met onze prachtige make upjes, die op het eind van de avond dan ook te bestellen zijn. Elk persoon moet minimaal 1 product kopen zodat wij in ieder geval onze reiskosten eruit halen.. de prijzen liggen tussen de 5 en de 20 euro.. Dus geen eens zo duur terwijl het een hoog kwalitatief product is. Je kan het vergelijken met die van de Douglas. Deze producten mogen ook alleen door de schoonheidspecialiste verkocht worden. Wij zijn ervan overtuigd dat je nix liever wilt dan onze make-upjes nadat jullie het hebben uitgeprobeerd.. Vandaar dat wij het ook op deze leuke manier willen bekend maken.
Jij als gastvrouw wordt daar natuurlijk ook voor beloond!

Ps. Als iemand alleen interesse heeft in opmaken voor een feestje dan is dat ook mogelijk voor maar 15 euro ..

Ik hoor snel van jullie