Bekijk volle/desktop versie : Man moet van zijn vrouw dochter (12) zwanger maken om hogere uitkering te krijgen.



05-10-2011, 23:55

Citaat door Hmemeee3:
In Florida heeft een vrouw haar echtgenoot gedwongen om hun twaalfjarige dochter zwanger te maken. Dit extra mondje om te voeden zou er moeten toe leiden dat het gezin een hogere uitkering zou krijgen. Het onverkwikkelijke plan kwam aan het licht toen het meisje de autoriteiten op de hoogte had gebracht. Het koppel - Alicia (41) en Michael Bouchard (26) - zit in de cel op beschuldiging van seksueel misbruik van een minderjarige.

Onderzoek
Een jaar geleden werd een onderzoek ingesteld nadat het meisje de autoriteiten had gemeld dat ze seksueel actief was geweest met haar vader. Het meisje werd toen aan het gezin onttrokken en in een tehuis ondergebracht. Michael Bouchard bekende de feiten en werd prompt opgesloten.

Familiebudget opkrikken
Naarmate het onderzoek vorderde, werd van langsom duidelijker dat zijn vrouw Alicia het 'brein' was achter de weerzinwekkende zaak. Zij zou haar man hebben aangezet om het meisje zwanger te maken. Eenmaal het kind geboren, zou het gezin een hogere uitkering kunnen krijgen om zo het familiebudget op te krikken.

Brief
Ook is gebleken dat Alicia in dezelfde kamer aanwezig was toen haar man seks had met het meisje. Het gerecht heeft de hand kunnen leggen op een brief die Alicia aan het meisje had geschreven nadat zij in een tehuis was opgenomen. Daarin geeft de moeder toe dat het verkeerd was om het meisje te laten toekijken hoe ma en pa met elkaar seks hadden. Ook had de moeder spijt dat ze het meisje geslachtelijke gemeenschap liet hebben met haar vader. (eb)

http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1308424/2011/08/23/Man-moet-van-zijn-vrouw-dochter-12-zwanger-maken-om-hogere-uitkering-te-krijgen.dhtml

.