Bekijk volle/desktop versie : Dé oorlog is begonnen!



03-10-2011, 19:10
Ze zijn gekomen! Neem je vrouwen en kinderen mee naar binnen! Barricadeer de deuren en ramen. Ren naar de schuilkelders! Wees zuinig op het voedsel. Doe géén radio en televisie aan en wacht totdat de hulptroepen zijn gekomen! Met de woorden, “Ze zijn gekomen!”, wekte koningin Wilhelmina in de vroege ochtend van 10 mei 1940 op het Haagse paleis Huis ten Bosch haar dochter. En zo beginnen wij op 7 oktober 2011 ons protest tegen het burkaverbod.

Wij, mannen, dragen baarden en lange kleding omdat wij ons willen bedekken. Wij willen ons bedekken omdat Allah bevolen heeft aan iedere man, om zich zedelijk te kleden en te gedragen. Onze vrouwen dragen hoofddoeken en gezichtssluiers omdat zij zich willen bedekken. Zij willen zich bedekken omdat Allah bevolen heeft aan iedere vrouw, om zich zedelijk te kleden en te gedragen. Wij kiezen ervoor om op de wijze van onze Profeet, vrede en zegeningen zij met hem, ons geloof te beleven. Wij leven volgens de Islaam. Dezelfde Islaam die geopenbaard werd aan de Profeet Mohammed, vrede en zegeningen zijn met hem. Dezelfde Islaam die in de middeleeuwen met vele wetenschappelijke disciplines, met name de geneeskunde, wiskunde en natuurfilosofie, licht bracht naar Europa. Dezelfde Islaam die toen al onderdeel was van deze samenleving. Dezelfde Islaam die toen al bestreden werd door de Europese kruistochten.

En tot op de dag vandaag wordt deze Islaam bestreden. Dezelfde Islaam ook nu een belangrijke pijler in de samenleving is. Onze Profeet Mohammed, vrede en zegeningen zijn met hem, werd jaren geleden al afgebeeld op een wijze die de Islamitische wereld op z’n grondvesten heeft doen trillen. Onze Qur’an wordt verbrand, onze Qur’an wordt door de toilet gespoeld en uit onze Qur’an worden bladzijdes gescheurd waarvan men wc-papier wil maken. Onze landen in het Midden-Oosten worden aangevallen en wij hebben inmiddels al miljoenen doden moeten begraven. Onze broeders wordt gemarteld op wijzen die Marianne Thieme niet zou accepteren voor haar kinderboerderij! Onze moeders worden verkracht, onze vaders worden gedood en onze zussen worden ontvoerd. Dit enkel omdat wij geloven in één God, Allah!

Deze verschrikkelijke praktijken hebben er toe geleid, dat er fascisten kunnen opstaan, die onze hoofddoeken bespotten! Dit heeft er allemaal toe geleid dat er fascisten kunnen opstaan die ons vlees verbieden! Onze besnijdenissen ter discussie stellen! En zelfs zo ver willen gaan, om onze gebedshuizen af te schaffen, het bidden in het openbaar willen verbieden en ga zo maar door. Wat is de volgende stap?! Moeten wij sterren gaan dragen? Mogen wij niet meer in de bus of tram zitten? Mogen wij straks geen boodschappen meer doen bij de lokale supermarkt omdat wij enkel moslims zijn!?

De politiek heeft ons de oorlog verklaard! Het westen heeft geen weg of middel geschuwd om ons te terroriseren. En nu?! Nederland komt met deze wetgeving aan onze vrouwen. Jullie willen gaan bepalen hoe onze vrouwen zich moeten kleden. Wilders en zijn duivelskliekje willen zelfs gaan bepalen wat wij moeten vinden! Zijn jullie daardoor niet erger dan Stalin, Mao, Castro, Mussolini of Hitler!?

Wij trekken de lijn. Wij trekken hier en nu de lijn! Wij zullen het niet toestaan dat jullie die lijn passeren. Onze vrouwen gaan hun gezichtssluier niet af doen. Nu niet. Morgen niet. Nooit niet! Blijf van onze vrouwen af! Blijf van onze religie af! Blijf van onze vrijheid van godsdienst af! Blijf er met jullie poten er vanaf!

Wij zullen ons niet laten verdrijven. Wij zullen onze deuren en ramen niet dichttimmeren. En wij zullen niet gaan schuilen en wachten totdat we uitgemoord worden. Wij zijn moslims. Wij zijn daar trots op en wij zullen dat altijd uitdragen. Mét baard, mét gezichtssluier en met de Qur’an als állerhoogste Woord!

Behind Bars


03-10-2011, 19:16


dikke up! Insallah grote bijeenkomst!

03-10-2011, 19:26
Bismi Allah! We moeten voor de Islam opkomen!!!!!!!!!!! Wordt wakker moslims, tegengas geven!!!!!! Laat je mening horen!!!

03-10-2011, 19:29
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupa

03-10-2011, 19:36



Citaat door anwaralawlaki:
gister was je nog tegen deze groep?

je zei er is geen jihad in afghanistan ?



Citaat door anwaralawlaki:
wie niet komt moet zich schamen!!!
Rustig aan. Deze topic is bedoeld voor hen die willen weten wat het verhaal achter de demonstratie is, waarom het word georganiseerd. Natuurlijk raad ik mensen aan om te komen, maar dat hoeft niet op deze manier.

03-10-2011, 19:39
ik zal inschallah van de partij zijn

03-10-2011, 19:43
Advies: Laat jullie meningen horen, maar houdt de demonstratie vreedzaam anders wordt het weer tegen ons gebruikt.

04-10-2011, 13:09
Geweldige tekst!

Ik ga 'm even rondmailen, is dat oke? Aangezien ik zelf niet van de partij kan zijn.

04-10-2011, 13:22

Citaat door anwaralawlaki:
tuurlijk !

naar zoveel mogelijk !
Done

04-10-2011, 14:04
Mooi verwoord macha'Allah

Uppah!

04-10-2011, 14:14
Dit lijkt me niet verstandig, als de media hier weet van krijgt zullen ze mogelijk deze 'demonstratie' gebruiken om moslims te bespotten.
Hoe vervelend dit ook is dit is niet de juiste manier. Probeer op een andere manier hier aandacht voor te krijgen.

04-10-2011, 14:18
P.s. Die affiche met 'De oorlog is begonnen' is dit bedacht door een anti islamitische pvv aanhanger ofzo? Hoezo voorzet en alleen maar hoeven inkoppen. Is er iemand van deze geweldig organisatie die eventueel zijn hersenen kan aanzetten voordat hij zo'n ongelooflijk lomp demonstratie traject wil starten? Moslims met baarden, Boerka's en als kopje de oorlog is begonnen..... Wat een grote faal zeg..