Bekijk volle/desktop versie : Hammers willen verloren zoon Tevez terug halen.



30-09-2011, 17:04
West Ham United wil een serieuze poging ondernemen om Manchester City-aanvaller Carlos Tévez te huren. Dat meldt de BBC vrijdag.

De reglementen van de Engelse FA staan toe dat spelers, ondanks de gesloten transfermarkt, de overstap van de Premier League naar het Championship maken. De 27-jarige Argentijn hoeft bij City voorlopig niet meer op speeltijd te rekenen. In het Champions League-duel met Bayern München weigerde hij in te vallen, hetgeen hem een schorsing van twee weken opleverde.

De kans is klein dat trainer Roberto Mancini in het verdere verloop van het seizoen nog een beroep doet op Tévez. West Ham United ruikt daardoor z'n kans. Tévez heeft een goede relatie met de club uit Oost-Londen. In het seizoen 2006/2007 hielp hij West Ham op de laatste speeldag van de Premier League aan lijfsbehoud. Na dat seizoen vertrok hij naar Manchester United.




"There's only one carlos Tevez one Carlos Teveeezzz"
Ken die eerst West Ham kampioen maken en dan volgend jaar naar Inter komen.

30-09-2011, 17:46


Zou wel goed zijn als hij tijdje terug zou gaan, maar kleine kans volgens mij. Ik denk niet dat West Ham zijn Koninklijk salaris kan en wil betalen, tenzij City een groot deel van zijn salaris doorbetaalt...

30-09-2011, 19:58
Tuurlijk hij heeft ruzie bij city.