Bekijk volle/desktop versie : Oudjes ontdekken webcam en worden nieuwe internethit



19-09-2011, 13:15
[video=youtube;FcN08Tg3PWw]http://www.youtube.com/watch?v=FcN08Tg3PWw&feature=player_embedded[/video]

Toen Bruce en Esther Huffman uit Oregon vruchteloos een foto probeerden te nemen met hun nieuwe webcam, hadden ze er geen idee van dat ze eigenlijk gefilmd werden én dat hun video de nieuwste internetsensatie zou worden.

Hoewel haar kleindochter had uitgelegd hoe de webcam werkt, slaagt een gefrustreerde Esther er maar niet in om een foto van haar en haar echtgenoot te nemen. Ondertussen zit Bruce naast haar te geeuwen, gekke bekken te trekken en te zingen. De kleindochter plaatste de video achteraf op YouTube, waar hij ondertussen al meer dan 2 miljoen keer bekeken is.

"Ik had geen idee hoe het werkte", vertelt Esther aan KATU.com. "Ik kon me niet herinneren wat mijn kleindochter me had verteld en dat irriteerde me enorm." "Als het opgezet spel was, dan had ik de hele tijd niet verder gekomen dan 'euh' en 'ah'", zegt Bruce. "Maar omdat we geen idee hadden van wat er aan de hand was, waren we gewoon onszelf."

Bron: http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1319765/2011/09/15/Oudjes-ontdekken-webcam-en-worden-nieuwe-internethit.dhtml

19-09-2011, 14:44


als ik na het zien van dit filmpje geen rozijnen meer lust is het jouw schuld, saida