Bekijk volle/desktop versie : Onnodige sterfgevallen in Marokko door te laat constateren kanker



16-09-2011, 20:37
In Marokko worden jaarlijks ongeveer 2000 mensen getroffen door kanker van het variant Lymphoma Hodgkins.

Deze variant blijft verborgen in de eerste stadia en kan vernietigend werken wanneer de nodige zorg wegblijft. Het gevaar van de Lymphoma Hodgkins zit hem in het feit dat de meeste mensen hier onbekend mee zijn en het constateren ervan niet gemakkelijk is. Veel mensen denken bij de eerste verschijnselen aan griep of amandelontsteking, waardoor het virus de kans krijgt om zich snel te verspreiden en de getroffene binnen zes maanden te doden.

De Lymphoma Hodgkins is aan de andere kant hoogst te behandelen en geneesbaar, indien de nodige zorg en behandeling op tijd wordt geboden. De voorzitter van de Marokkaanse organisatie voor bloedziektes Prof. Said Benchakroun, heeft aangegeven dat alle medicatie en behandelingen voor deze ziekte in Marokko aanwezig zijn.

Verder drukt de professor alle mensen op het hart om zich tijdig te laten onderzoeken door de specialisten, indien zij klachten hebben die wijzen op het virus.

Bron: ANMV/Viopress

16-09-2011, 20:47


Maar dan hebben we nog het belangrijkste punt dat niet benoemd word in het artikel, geld. De meesten daar hebben een mager inkomen waar ze net mee rondkomen. Dan kan de ziekte nog wel te genezen zijn, maar als het geld er niet voor is en het systeem daar schijt heeft aan de bevolking dan is het gauw game over.

16-09-2011, 22:15
Bla floes klamak masoes fil lmaghrib, lil asaf.

Je moet een keer naar de ziekenhuizen en zie hoe die dokteren allianties vormen om arme mensen af te persen. Buitengewoon pervers. Hado ghara-im dad el insania.

Medische eed is niet van toepassing in Maghreb. Gewetenloze smeerlappen.


17-09-2011, 02:31
die dokters daar
allemaal een voor een oplichters
in marokko heb je geld heb je geluk heb je geen geld heb je pech ze zien je liever dood gaan dan de moeite te doen om te helpen