Bekijk volle/desktop versie : Sharia4Belgium houdt op 9/11 conferentie 'You lost the war'



10-09-2011, 01:59
09/09 De islamistische beweging Sharia4Belgium gaat op 11 september, wanneer het tien jaar geleden zal zijn dat Al Qaida meerdere aanslagen uitvoerde op de VS, een conferentie houden. Die heet 'You lost the war'.
De aankondiging daarvan staat op de Sharia4Belgium-website, met de brandende WTC-torens als illustratie erbij. "Fasten your seatbelts" ("gordels vast", een typische instructie in een vliegtuig, red.) is de boodschap die onderaan bij de aankondiging staat.
De bijeenkomst in Antwerpen zou doorgaan in de Somméstraat 9 in Antwerpen-Noord.

Provocatie

Het Vlaams Belang stelt vast "dat de provocaties van Sharia4belgium in Antwerpen elkaar in snel tempo blijven opstapelen".

"Eerder dit jaar organiseerde Sharia4Belgium al een dodenwake voor de gedode terroristenleider Osama Bin landen, waarvan de beelden op Youtube werden gezet. Nu organiseert de extremistische moslimorganisatie dus op 11 september, de dag waarop bij aanslagen in de VS bijna drieduizend doden vielen, een provocatieve lezing."

"Wij pleiten niet voor een verbod van deze activiteit, maar vragen wel dat de veiligheids- en inlichtingendiensten waakzaam zijn en bij de minste oproep tot geweld of terreur proces-verbaal opstellen en de lezing stilleggen", aldus Filip Dewinter.

http://www.gva.be/antwerpen/antwerpen-noord/sharia4belgium-houdt-op-9-11-conferentie-you-lost-the-war.aspx

10-09-2011, 02:24



Citaat door Templar___:
Raar, ik dacht altijd dat de Joden ism de CIA de aanslagen op de twin towers hadden uitgevoerd.
Waarom zouden moslims dit vieren ?



Dit zijn een bende idioten.
hun leider is blijkbaar ooit veroordeeld voor drugsdelicten
met een beetje geluk wordt ie binnenkort uitgeleverd aan Marokko