Bekijk volle/desktop versie : Ronaldo: ‘Duitsland heeft na Engeland en Spanje de sterkste competitie’



08-09-2011, 21:02
Spelers van Barcelona zijn er niet vies van een teamgenoot op te hemelen, maar ook bij Real Madrid kan men er wat van. Cristiano Ronaldo geniet namelijk van het spelen met Mesut Özil. Volgens de vedette van de hoofdstedelingen maakt voetballen met Özil het ‘een stuk makkelijker’.

“Mesut is een geweldige speler en het is erg leuk om met hem te voetballen”, laat Ronaldo optekenen bij Sport1. “Op dit moment is hij de beste voetballer uit Duitsland. Zijn kracht is dat hij het spel verschrikkelijk goed kan lezen.” De Portugees verwacht ook nog het één en ander van Nuri Sahin. “Ik kende hem al voordat hij hier arriveerde, want er wordt veel gepraat over zijn kwaliteiten. Hopelijk wordt hij snel weer fit.”

Zowel Özil als Sahin zijn afkomstig uit de Bundesliga. “De Duitse competitie is altijd van een hoog niveau geweest. Er zijn veel goede spelers actief in Duitsland, tactisch goed en fysiek sterk. De Bundesliga is na de Premier League en de Primera División de sterkste competitie ter wereld”, aldus Ronaldo.

08-09-2011, 21:09


ozil top speler!