Bekijk volle/desktop versie : AS Roma schaart zich achter coach Enrique



01-09-2011, 21:32
AS Roma zal voorlopig geen afscheid nemen van Luis Enrique. Een teleurstellende start van het seizoen en een mogelijke aanvaring met icoon Francesco Totti (foto) worden de pas aangetrokken trainer niet fataal.

Enrique werd deze zomer door AS Roma aangesteld als opvolger van Vincenzo Montella. De Romeinse club versterkte zich met een aantal nieuwe spelers, waaronder Maarten Stekelenburg, maar begon desondanks dramatisch aan het seizoen. In de kwalificatiefase van de Europa League werd de ploeg al uitgeschakeld.

Delio Rossi is de afgelopen dagen in verband gebracht met Roma om de Spanjaard eventueel op te volgen. Directeur Walter Sabatini wijst dit voorlopig van de hand. "Er valt niets over te zeggen. Luis is onze coach en zal dat nog langere tijd zijn", luidt zijn commentaar tegenover Sky Sport Italia.

"Hij is een uitkomst voor ons en er is geen kandidatuur voor Rossi", vervolgt de directeur. "Totti? Dat is allemaal onderdeel van het vak. In het voetbal kan alles worden opgelost. Iedereen hier bij Roma is gemotiveerd."