Bekijk volle/desktop versie : Tottenham Hotspur stuurt één van drie voetbalbroers naar Stoke-on-Trent



31-08-2011, 23:26
Wilson Palacios vervolgt zijn profloopbaan in dienst van Stoke City. Tottenham Hotspur bevestigt woensdagavond laat dat de Hondurese middenvelder met onmiddellijke ingang verder gaat bij the Potters. Palacios kwam tweeënhalf jaar geleden over van Wigan Athletic, maar wist onvoldoende zijn stempel te drukken op het spel van Harry Redknapps team.

Al met al kwam Palacios toch nog tot 85 Premier League-duels namens the Spurs, maar de concurrentie was altijd fors. Net als Niko Kranjcar overkwam, werd Palacios slachtoffer van de komst van Rafael van der Vaart naar White Hart Lane. De Nederlander is samen met Luka Modric onomstreden op het middenrif; de rest vecht voor kansen in de diverse competitie.

Palacios, die net als profbroers Jerry en Johnny de nodige interlands voor Honduras achter zijn naam heeft staan, mag het nu gaan laten zien bij Stoke City. Die club is nog ongeslagen dit seizoen; het won één keer en speelde tweemaal gelijk. De club uit Stoke-on-Trent hoopt later op de avond nóg een speler over te nemen van Tottenham; Peter Crouch.