Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Onze Moeders....Pagina's : [1] 2 3

romaisa81
06-01-2003, 11:20


:) Salaam, Zal meteen met de deur in huis vallen. Ik heb ZEER VEEL respect voor onze moeders! Zij hebben zooo veel meegemaakt, maar nog staan ze sterk in hun schoenen. Ik weet zeker dat wij, de women van tegenwoordig, nooit zoveel zouden kunnen meemaken als zij hebben meegemaakt. Dat moest ik effe kwijt. Want er zijn er nogal veel persoontjes die slecht over de moeders denken en praten. Als een van jullie dit overkomt denk dan aan dat alles wat je moeder heeft moeten meemaken om jou o.a. een goede opvoeding te geven...... Zet haar op een voetstuk zou ik zeggen!!!!! :Iluvu: (dat geldt ook wel voor de vaders,maar nu heb ik het over de mama's) ;) Beslama :zwaai:

BintElmagreb
06-01-2003, 14:50
IK ben het zeer zeker met je eens. De islam raadt de zachtheid van de kinderen meer aan de moeder te geven dan aan de vader. Dit heb ik niet uit mijn hoofd, maar heb ik gelezen in een hadith. Sommige kennen hem vast wel. Zo gaat die hadith ongeveer: Het dialoog ging tussen Mohammed vzmh en nnog iemand van de sahaba. je moeder, en wie dan, je moeder, en wie dan, je moeder, en wie dan, je vader. Ik vind dat je je moeder zeer weinig tot niets kwalijk mag nemen, maar vergeet niet dat zij alles voor jou doen, als zijnde hun dochter/zoon. Laterzzz. BintElmagreb.

romaisa81
06-01-2003, 15:03
You're right girl. Heb het zelf ook niet uit mn hoofd, maar lijkt me ook logisch, of niet?? Beslama!!!

RedOne
06-01-2003, 15:34
Inderdaad Romaissa, zet je mama op een voetstuk. Fysiek zijn de mannen misschien sterker. Maar qua geest, qua geduld, qua levenservaring, qua adviezen om een leuke bruid te vinden.....etc....etc....etc....moeten de papa's het afleggen tegen de mama's. (maar om heel eerlijk te zijn waren er heel af en toe ook wel eens momenten dat ik papa liever vond dan mama. Mama was namelijk meestal diegene die met een schoen of soeplepel achter mij aan kwam rennen. Maar goed, dat was natuurlijk altijd mijn eigen schuld...hehe).

romaisa81
06-01-2003, 16:41


hahaha redone!!! dat zal het zijn ja.... maar vergeet niet...bij wie kon en kan je uithuilen? wie zorgde en zorgt ervoor dat papa niet boos wordt en blijft op jou?? mama....................

RedOne
06-01-2003, 17:49
Origineel gepost door romaisa81 hahaha redone!!! dat zal het zijn ja.... maar vergeet niet...bij wie kon en kan je uithuilen? wie zorgde en zorgt ervoor dat papa niet boos wordt en blijft op jou?? mama.................... Dat heb je weer mooi gezegd Romaisa....zonder mama's zouden we niks zijn......ik word er een beetje emotioneel van.... :huil: (zo kunnen jullie ook eens (....snik....) de menselijke kant van Redouan zien, en niet alleen maar (....snik.....) de flauwe grappen makende Redouan (...snik...snik....)

romaisa81
07-01-2003, 09:48
Redouane? Ik reageer wel wat laatjes.... Maarre gaat het jongen? Het was niet mijn bedoeling om jullie te laten huilen.... De flauwe grappen makende redouan? Sta je daar bekend om? Nou dat wist ik dus niet. Rustig aan he! Wees gewoon lief voor mammie..... :engel:

samiratjee
08-01-2003, 22:24
mammieeee is the best:D

Genuine_M
09-01-2003, 10:48
dat vind ik ook!!!! Probeer zoveel mogelijk terug te doen voor je ouders (en in de dit onderwerp je moeder) om te laten zien dat je ze in ieder geval de respect geeft die ze verdienen!!! :) het zal je maar gebeuren dat een van hen heengaat en dat jij het gevoel hebt dat je nooit voor hen bent klaargestaan. geen leuk gedachte he? :confused: denk daar maar es na voordat je weer schreeuwt naar je moeder groeten Genuine :zwaai:

Mocro4eva
11-01-2003, 21:18
Origineel gepost door romaisa81 :) Salaam, Zal meteen met de deur in huis vallen. Ik heb ZEER VEEL respect voor onze moeders! Zij hebben zooo veel meegemaakt, maar nog staan ze sterk in hun schoenen. Ik weet zeker dat wij, de women van tegenwoordig, nooit zoveel zouden kunnen meemaken als zij hebben meegemaakt. Dat moest ik effe kwijt. Want er zijn er nogal veel persoontjes die slecht over de moeders denken en praten. Als een van jullie dit overkomt denk dan aan dat alles wat je moeder heeft moeten meemaken om jou o.a. een goede opvoeding te geven...... Zet haar op een voetstuk zou ik zeggen!!!!! :Iluvu: (dat geldt ook wel voor de vaders,maar nu heb ik het over de mama's) ;) Beslama :zwaai: ik sluit me helemaal bij jou aan :goedzo: we kunnen nog veel leren van onze mama's en sbar (geduld) is zeker een van die zaken.

beppie_truus
11-01-2003, 21:58
ik wou dat ik de helft van mijn moeder had alleen dat is al genoeg om van mijn een complete vrouw te maken.

Marocca
12-01-2003, 04:08
Origineel gepost door beppie_truus ik wou dat ik de helft van mijn moeder had alleen dat is al genoeg om van mijn een complete vrouw te maken. mooi gezegd :goedzo: :Iluvu: :zwaai:

lina18
12-01-2003, 20:00


Ik hou ook echt ontzettend veel van mijn Moeder. ik kan het niet eens in woorden uitdrukken zo veel.

jihadz21
12-01-2003, 20:03
Wie nou niet :melig: Ik kan ook niet zonder mijn moeder! Ze is me alles wat ik op deze wereld hebt lopen hamdulilah :hihi:

romaisa81
13-01-2003, 10:03
Jihadz21 vergis je niet agoeya. Er zijn er heel wat die hun moeder zo kunnen neerschieten zonder schuldgevoelens eraan over te houden.... Jaja jammer maar helaas... :verdriet:


Pagina's : [1] 2 3