>
>
> dames heb een vraagje over briwat
Bekijk volle/desktop versie : dames heb een vraagje over briwat
souraya22
27-08-2011, 11:19
mijn vraag is kan ik het ook met loempia vellen maken en moet ik ze dan in de oven of in olie bakken?
mijn dank is groot
souraya22
27-08-2011, 11:46
27 keer bekeken en niemand die mij kan helpen
Muwahida_Lilaah
27-08-2011, 11:52
Als het goed is gaat dat wel die is ook dun. Normaal word t in olie gebakken dan in honing,als je die van amandelen bedoelt.
Gwn door de helft doen en dan vouwen
roumaisa
27-08-2011, 12:09
Met loempiavel is niet lekker. In de oven blijft t licht van kleur en bakken wordt te vet. Gwn filodeeg gebruiken is veel lekkerder
souraya22
27-08-2011, 12:31
oke thansk voor jullie reacrie
Het kan wel. Heb ik ook gedaan. Dan wel met kip of gehakt.
Alleen met loempia deeg deze is tekort om briwat van te maken daarom moet je vierkante loempia deeg in twee snijden en de uiteinden
aan elkaar plakken met opgeloste meel (in water) zodat het een lange strook wordt.
ALs je het bakt in olie hoef je het niet in te smeren met ei maar in oven wel dan word deze bruin.
Persoonlijk vind ik het in filodeeg of bladerdeeg lekkerder.
souraya22
27-08-2011, 13:11
[QUOTE=parijs;99867826]Het kan wel. Heb ik ook gedaan. Dan wel met kip of gehakt.
Alleen met loempia deeg deze is tekort om briwat van te maken daarom moet je vierkante loempia deeg in twee snijden en de uiteinden
aan elkaar plakken met opgeloste meel (in water) zodat het een lange strook wordt.
ALs je het bakt in olie hoef je het niet in te smeren met ei maar in oven wel dan word deze bruin.
Persoonlijk vind ik het in filodeeg of bladerdeeg lekkerder.[/QUOTE
ja ik ga denk ik met filodeeg maken en ik bedoelde briwat beloez en honing
anoniem_utr
28-08-2011, 16:49
Filodeeg en bak ze eerst in oven daarna dompelen in warme honing en scheutje Mazhar die nog op een zachte vuurtje staat. Ik ga ze morgen ook maken Isnchallah
Ja je kan ze idd beter met filodeeg maken..
Privacy |
Cookies©2000-2024 Marokko.nl Virtual Community's - La maison du Maroc. Powered by Marokko Media.