Bekijk volle/desktop versie : 'Arsenal haalt na Campbell spoedig weer jonge ster uit Latijns-Amerika'



20-08-2011, 00:30
Vorige week vrijdag maakte Arsenal bekend dat het de jonge spits Joel Campbell overnam van Deportivo Saprissa uit Costa Rica. Een week later komt Sky Sports naar buiten met de mededeling dat Arsenal op korte termijn nóg een jonge aanvaller aan zich hoopt te binden. Het oog van the Gunners zou zijn gevallen op de zeventienjarige Andy Polo uit Peru.

Polo maakte bijna vier maanden geleden zijn profdebuut in Peru, bij Universitario. In de negen wedstrijden die er inmiddels achter zijn naam staan, maakte de jonge voorhoedespeler drie doelpunten. De scouts van Arsenal lijken Arsène Wenger attent te hebben gemaakt op de kwaliteiten van Polo; inmiddels zou er al een gesprek zijn geweest tussen de Engelsen en Universitario.

De Peruviaanse club bevestigt dat er 'iets' gaande is. “We staan open voor onderhandelingen, maar wel op concrete voorwaarden”, stelt de club. “Andy is een pareltje, die we niet zomaar laten gaan.” Polo wordt in zijn thuisland reeds la Joya, 'de Parel' genoemd en een grote toekomst voorspeld.

vz

Pffffff, weer een jeugdspeler