Bekijk volle/desktop versie : Koffiebroodjes met verse kant en klaar deeg?!



19-08-2011, 09:59
Heeft iemand daar ervaring mee?
Ik wil graag verse criossantdeeg gebruiken maar daar zit alcohol in.

Nu zag ik ook verse bladerdeeg in de schappen, en dacht misschien is dat wel een optie.

Heeft iemand van jullie daar eraring mee?
Of een ander soort kant en klare deeg.

En ja heb eerder zelf deeg gemaakt, maar geen zin in dat gedoe en die broodjes drogen snel uit vind ik...een dag later is het niet te eten.

19-08-2011, 10:54


zoveel kokkinnen en niemand die mij kan helpen.....

19-08-2011, 13:17
die croissantdeeg heb ik wel eens gebruikt.. er zit alcohol in maar het isniet haram ofso.. want in gist zit ook bier,, nadat de criossantjes in de over gaan verdwijnt het alcohol omdat ze rijse
ik vindt ze zelf neit egt lekker, ze zijn meer smaakloos en droog ,, je kan ze beter zelf maken veel lekkerder!!!!.

22-08-2011, 13:42
welk recept heb jij van koffiebroodjes...moet deeg zijn die echt goed zacht blijft na het bakken dus niet na halve dag nadat je ze uit oven haald al hard word