Bekijk volle/desktop versie : Transferoverzicht donderdag 11 augustus.



12-08-2011, 00:59
De maand augustus is aangebroken, wat betekent dat de transfercarrousel weer op volle toeren draait. VoetbalPrimeur biedt je dagelijks een handig overzicht van de belangrijkste Europese transfers.

Afrikaans avontuur voor Westerveld
Sander Westerveld gaat aan de slag in Zuid-Afrika. De goalie is bij Ajax Cape Town, wat zijn elfde werkgever wordt, de opvolger van Hans Vonk. Westerveld tekent voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar.
Lees verder

FC Oss nadert eis KNVB
FC Oss heeft een veertiende en een vijftiende speler aan de selectie toegevoegd. Het betreft de testspelers Zdenko Kapralik en Christophe Bieber. Een club moet minimaal zestien spelers onder contract hebben staan.
Lees verder

AGOVV op Braziliaanse tour
AGOVV gaat in zee met Alandson Jansen Da Silva. De Braziliaan, die voor het laatst actief was voor Tubeke, gaat in eerste instantie op amateurbasis voor de Apeldoorners spelen.
Lees verder

Derbyshire terug naar Engeland
Matt Derbyshire is door ht Nottingham Forest van manager Steve McClaren naar Engeland gehaald. De Engelse spits was bij Olympiakos op een zijspoor beland.
Lees verder

Palermo spreekt ontvangsten aan
Palermo heeft een deel van het ontvangen transfergeld voor Javier Pastore gebruikt om Matias Silvestre aan te trekken. De Argentijnse verdediger komt voor 7,3 miljoen euro over van Catania.
Lees verder

Turk Tuncay naar Bolton
Tuncay Sanli verruilt VfL Wolfsburg voor Bolton Wanderers. De Turkse aanvaller was pas een halfjaar in Duitsland actief.
Lees verder

Wendel reist naar de olie
Geraldo Wendel vervolgt zijn carrière in Saudi-Arabië. De Braziliaanse middenvelder van Girondins de Bordeaux stapt per direct over naar Al-Ittihad.
Lees verder

Xisco maakt rentree bij Depor
Xisco keert terug bij Deportivo La Coruña. De Spaanse aanvaller had het niet meer naar zijn zin in Engeland, waar hij uitkwam voor Newcastle United. Xisco speelde tussen 2004 en 2008 ook al voor Depor.
Lees verder

Kalinic laat Engeland achter zich
Nikola Kalinic doet de deur dicht bij Blackburn Rovers. De Kroaat gaat spelen voor Dnjepr Dnjepropetrovsk uit Oekraïne.
Lees verder

12-08-2011, 01:00


Ieh Johan Derksen.