Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Trouwen : Meer dan alleen een FeestJE???Dida
05-01-2003, 16:32


Salaam alekouim, Ik vroeg me af hoe de Vrouwen van volwassenen leeftijd ongeacht welke leeftijd eigenlijk, hoe jullie denken over het huwelijk.Wat er plaats zal gaan vinden na de bruiloft na de feest.. Zal dat van te voren besproken worden?? Of zal het nog een verassinG worden?? Of iets waar je aan zou moeten werken!!! Graag zou ik willen weten hoe jullie het huwelijk zien, want er komt nog heel veel meer bij kijken na het feestje.. Wassalamoe alekouim..

Noor__tje
05-05-2003, 14:09
Het feestje stelt in mij ogen niets voor, het is een manier om het bekend te maken bij " de mensen" Het begint pas erna.. Als ik uit eigen ervaring mag spreken is alles heel goed verlopen, ik kende hem al als beste vriend en wist precies wat zijn opvattingen waren, dit scheelt in mijn ogen een hoop om samen aan een toekomst te werken, Want er samen aan werken moet je zeker, zo groei je dichter naar elkaar toe Als je Geloof,Vertrouwen, respect en communicatie hebt samen, dan mag je je zelf gelkkig prijzen Liefs Safia En oja... Had nooit gedacht dat getrouwd zijn met ..... zo Heerlijk kon zijn!

Gekke_SofSof
05-05-2003, 20:55
Aan de ene kant wil ik een super groot feest geven...Zoadat mensen aan het eind kunnen zeggen :"Damn, dat was een super feest"...maar aan de andere kant wil ik weer niet zoveel shiekie biekie :rolleyes:

Noor__tje
06-05-2003, 12:35
Origineel gepost door Gekke_SofSof Aan de ene kant wil ik een super groot feest geven...Zoadat mensen aan het eind kunnen zeggen :"Damn, dat was een super feest"...maar aan de andere kant wil ik weer niet zoveel shiekie biekie :rolleyes: Ik dacht er eerst ook zo over, maar hoe meer de grote dag naderde hoe minder grootst ik het wilde houden Ik had een klein en becheiden feest en nu achteraf heb ik er zeker geen spiijt van, ik denk altijd: hoe groter het feest, hoe meer er mis kan gaan!

Gekke_SofSof
07-05-2003, 16:11


Origineel gepost door Safia21 Ik dacht er eerst ook zo over, maar hoe meer de grote dag naderde hoe minder grootst ik het wilde houden Ik had een klein en becheiden feest en nu achteraf heb ik er zeker geen spiijt van, ik denk altijd: hoe groter het feest, hoe meer er mis kan gaan! Hmm..ja daar heb je wel gelijk in...Kleinere feesten zijn meer gezelliger...

Noor__tje
09-05-2003, 09:04
Gelijk heb je! Veeeel gezelliger! Met alleen de mensen die ECHT om je geven Liefs Safia ben nou 8 maanden getrouwd en denk niet eens meer terug aan mijn bruiloft, want dat is niet het belangrijkste!

Noor__tje
09-05-2003, 14:03
Je hebt helemaal gelijk meid, er komt veel meer bij kijken! Maar oh oh wat ben ik Gelukkig!!!! Liefs Safia

Gekke_SofSof
09-05-2003, 17:10
Origineel gepost door Safia21 Je hebt helemaal gelijk meid, er komt veel meer bij kijken! Maar oh oh wat ben ik Gelukkig!!!! Liefs Safia Damn dat lijkt me echt gruwelijk...Je bent 21 jaar en hebt een heel leven voor je die je met je mannetje deelt... Sommige mensen willen zo laat mogelijk trouwen, op hun 25ste ofzo..maar ik niet :rolleyes...Hoe sneller hoe beter :D:

Dua
10-05-2003, 09:17
Ik heb zelf ook een klein feestje gehouden (mannen en vrouwen ook apart), en het was heel gezellig en ook niet zoveel om druk over te maken. En wat Safia ook al zegt het gaat om wat erna komt. Ik ben nu ook zo'n 11 maanden getrouwd en we zijn zielsgelukkig, we delen alles samen en ik denk inshAllah dat dit zo zou blijven. Ik ben ook pas 19 en mijn man is pas 24, maar het maakt niet uit, want we waren er beide zeer klaar voor het huwelijk. :Iluvu:

Noor__tje
20-06-2003, 11:09
Origineel gepost door Gekke_SofSof Damn dat lijkt me echt gruwelijk...Je bent 21 jaar en hebt een heel leven voor je die je met je mannetje deelt... Sommige mensen willen zo laat mogelijk trouwen, op hun 25ste ofzo..maar ik niet :rolleyes...Hoe sneller hoe beter :D: Ben op mijn 21e getrouwd en ben nu 22 en het is werkelijk heerlijk het wordt eigenlijk alleen maar beter, want als het goed is groei je dichter naar elkaar toe! Liefs Safia

Noor__tje
20-06-2003, 11:14
Origineel gepost door Dua Ik heb zelf ook een klein feestje gehouden (mannen en vrouwen ook apart), en het was heel gezellig en ook niet zoveel om druk over te maken. En wat Safia ook al zegt het gaat om wat erna komt. Ik ben nu ook zo'n 11 maanden getrouwd en we zijn zielsgelukkig, we delen alles samen en ik denk inshAllah dat dit zo zou blijven. Ik ben ook pas 19 en mijn man is pas 24, maar het maakt niet uit, want we waren er beide zeer klaar voor het huwelijk. :Iluvu: Ik wens je alle geluk toe! geniet ervan en wees lief voor elkaar, behandel elkaar altijd met respect en je kunt werkelijk alles bereiken Liefs safia :zwaai:

HalfBlood
21-06-2003, 03:24
Origineel gepost door Gekke_SofSof Damn dat lijkt me echt gruwelijk...Je bent 21 jaar en hebt een heel leven voor je die je met je mannetje deelt... Sommige mensen willen zo laat mogelijk trouwen, op hun 25ste ofzo..maar ik niet :rolleyes...Hoe sneller hoe beter :D: Een Marokkaanse vrouw na 22 is afgeschreven als kandidaat :D. en TERING Wa7ed vent krijgt wrede klappen toegediend op je avatar Wow :D.

Dreamlover
09-07-2005, 15:26


Een Marokkaanse vrouw na 22 is afgeschreven als kandidaat :D. en TERING Wa7ed vent krijgt wrede klappen toegediend op je avatar Wow :D. :hihi: :eek: