Bekijk volle/desktop versie : Anass Achahbar

5 augustus 2011 Feyenoordacademy.com

Anass Achahbar is afgelopen zaterdag in Amsterdam bij het duel om de Johan Cruijff Schaal onderscheiden met 2 prijzen. Anass werd door de coaches gekozen tot beste speler bij de B junioren Eredivisie seizoen 2010/11. Darnaast was hij topscorer bij de B junioren afgelopen seizoen met 21 treffers.

6 Augustus

ONDER 19 VEEL TE STERK VOOR EERSTE ELFTAL ROOSENDAAL

Feyenoord/Excelsior onder 19 heeft zaterdag ook de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ruim gewonnen. De Rotterdammers waren op bezoek bij zondagtweedeklasser RKVV Roosendaal met 0-9 te sterk.

In de beginfase kon de thuisploeg nog aardig partij bieden aan de ploeg van trainer Damiën Hertog, maar toen Anass Achahbar de score na een klein halfuur eenmaal had geopend was er geen houden meer aan voor de Brabanders. Doelpunten van Joey Sleegers en van diezelfde Achahbar (2x) brachten de score voor de rust al op 0-4. Defensief had O/19 de zaken uitstekend op orde, waardoor doelman Boy de Jong nauwelijks werd getest.

RKVV Roosendaal – Feyenoord/Excelsior O/19 0-9
Scoreverloop:
27’ 0-1 Achahbar 65’ 0-6 Cornelissens
33’ 0-2 Sleegers 78’ 0-7 Van der Velden
43’ 0-3 Achahbar 83’ 0-8 Agatowski
45’ 0-4 Achahbar 85’ 0-9 Cornelissens
57’ 0-5 Cornelissens

09-08-2011, 17:36

Citaat:

09-08-2011, 22:30
Die wedstrijd in Roosendaal gezien, hij is echt wel een goede speler deed ook maar 1 helft mee.
Mist alleen wel wat lengte, iets wat wel vaak gevraagd wordt voor zijn positie.
Inchallah gaat hij het nog ver schoppen en gefeliciteerd met je prijzen!