Bekijk volle/desktop versie : Bladerdeeg met vis erin



08-08-2011, 19:07
Hallo dames,


Wie heeft er snel voor mij dit recept?
Ik weet wel dat ik m hier ooit heb gevonden, geen tijd om te zoeken.

Hoor graag van jullie

08-08-2011, 19:26


ik heb dat gemaakt denk ik

bladerdeeg uitleggen beetje groter dan je visstukje,
vis op het bladerdeeg leggen, ontdooid en drooggedept, ik had zalm genomen, kan ook met witte vis,
vis afkruiden met peper en zout, viskruiden van Versteegen, peterselie en koriander
daar doe je wat wokgroenten op, dan plak je alles dicht door op elkaar te duwen,
in voorverwarmde oven op 180 graden voorverwarmd voor half uurtje.
Opdienen met charmilla of chilisaus of een tartaar mayonaise.

09-08-2011, 11:58
Je kunt

- Vis naar eigen keuze
- paprika
- wortel
- uien
- peterselie
- Koriander

Laten bakken in een scheutje olie

Voeg dan
- zout
- paprikapoeder
- saffraan toe

Even laten afkoelen dan in je bladerdeeg vullen even in de over op 180-200 graden.

Eetsmakelijk!

09-08-2011, 12:05
Prei en kerrie zijn ook heel erg lekker in vis met bladerdeeg en klein geutje room erover.

09-08-2011, 13:35


Je kan ook zalm met spinazie doen?

09-08-2011, 13:36
IS zalm met monchou wat?