Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : HELP! lmsemmen mislukt! Is dat omdat ik patentbloem gebruik in plaats van tarwebloem?Alansaria
06-08-2011, 13:48


Dames, gisteren had ik tarwebloem gebruikt voor mijn lmsemmen en ze waren perfect. Vandaag (vanwege gasten vanavond) heb ik vanochtend patentbloem gebruikt en mijn lmsemmen zijn totaal mislukt. Voordat ik aan een tweede deeg wil beginnen, nu met tarwebloem, wilde ik eerst even zeker weten of het dus daar aan ligt, dus dat het patentbloem is.

Rifster
06-08-2011, 13:50
Mislukt in de zin van? Voor mij maakt het niet uit, welke bloem ik gebruik. Ik vind ze eerder verpest, als ik geen smida gebruik.

Alansaria
06-08-2011, 13:52
Mislukt in de zin van? Voor mij maakt het niet uit, welke bloem ik gebruik. Ik vind ze eerder verpest, als ik geen smida gebruik. andere kleur, andere dichtheid, die van gisteren waren luchtig en je kon de vellen zien. Nu zijn de vellen met elkaar gesmolten lijkt wel. ik gebruik ook smida net als gisteren.

Rifster
06-08-2011, 13:53
andere kleur, andere dichtheid, die van gisteren waren luchtig en je kon de vellen zien. Nu zijn de vellen met elkaar gesmolten lijkt wel. ik gebruik ook smida net als gisteren. Die van gisteren zagen er inderdaad lekker uit:o Heb je het wel goed gekneed en laten rusten?

Alansaria
06-08-2011, 13:56


Die van gisteren zagen er inderdaad lekker uit:o Heb je het wel goed gekneed en laten rusten? yep, even lang gekneed en misschien iets te lang laten rusten, maar dat zou t alleen wat luchtiger moeten maken wat het nu niet is. het is een plaksel geworden.

Rifster
06-08-2011, 13:58
yep, even lang gekneed en misschien iets te lang laten rusten, maar dat zou t alleen wat luchtiger moeten maken wat het nu niet is. het is een plaksel geworden. Hmm jammer joh. Ik weet het ook niet schat:o Ga je nog nieuwe maken?

Sharpy
06-08-2011, 14:03
Dames, gisteren had ik tarwebloem gebruikt voor mijn lmsemmen en ze waren perfect. Vandaag (vanwege gasten vanavond) heb ik vanochtend patentbloem gebruikt en mijn lmsemmen zijn totaal mislukt. Voordat ik aan een tweede deeg wil beginnen, nu met tarwebloem, wilde ik eerst even zeker weten of het dus daar aan ligt, dus dat het patentbloem is. Ik ben niet zeker dat het aan de bloem ligt.

Alansaria
06-08-2011, 14:11
Hmm jammer joh. Ik weet het ook niet schat:o Ga je nog nieuwe maken? ik moet wel, ik hoop alleen dat het inderdaad door die patentbloem komt.