Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Iemand ervaring met islamitische hotels in turkijePagina's : [1] 2

Saffraan
04-08-2011, 14:30


vertel op: hoe was het? ik denk wel dat het leuker is om met andere stel te gaan, want in me uppie in vrouwenzwembad of een lekkere spa-behandeling is ook geen hol aan.

Astu
04-08-2011, 16:50
ben ook aan het informeren, http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=3933630

orientelqueen
04-08-2011, 22:16
Turkije is erg gefocused op t westen en niet op islam..

Syrian_Queen
04-08-2011, 22:40
http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=602283

nannah
05-08-2011, 00:40


Turkije is erg gefocused op t westen en niet op islam.. Daar is niets van waar, mijn zus gaat elk jaar nr Turkije. Ze verbleef in een all-in hotel, ze durfde niet van hun vlees eten omdat ze niet zeker wist of het wel halal was. Haar man was dat dan gaan vragen aan het personeel van is dit halal, dat personeel keek nr hem van hoe durft gij dat vragen, die waren echt beledigd. 2 jaar terug is ze nr Agadir geweest, ze at gezellig van dat vlees, tot haar man te weten is gekomen dat dat niet halal is, en die vieze honden zeiden er niets van. Dus schrijf Turkije niet zo snel af, ze zijn misschien op sommigen gebieden zigzag, maar onze Marokkanen doen niet onder

ronaldo70
05-08-2011, 02:44
Daar zul je er niet zo veel van vinden vrees ik! Ik ben met mijn man ook naar turkeije geweest en het is inderdaad erg verwesterd!

orientelqueen
05-08-2011, 03:58
Islamitische hotels??? Ik heb er nooit van gehoord daar. Benin dat smerige Alanya geweest nou nooit meer. gEEF mij maar Marrakech!!

Saffraan
05-08-2011, 11:40
waarom zijn wij marokkanen altyd zo negatief. TURKIJE IS EEN GEWELDIG LAND, ZOWEL MENSEN ALS LANDSCHAP en ja er bestaan islamitische hotels, worden ook veel bezocht door welvarende midden-oosten gezinnen geloof mij het is echt BOOMING BUSINESS...is enorm in opkomst...want zeg nou zelf...tis toch ideaal voor ons. en wat betreft marokko....: IS OOK EEN GEWELDIG LAND, BEN ER GEK OP....maar as usual loopt marokko altijd achter en zijn er nog niet dergelijke faciliteiten(op die gescheiden simpele zwembad in tanger na, waar je belachelijk veel voor betaald!!) je kan terecht bij Caprice palace en bij Bera alanya

Syrian_Queen
05-08-2011, 12:57
en ja er bestaan islamitische hotels, worden ook veel bezocht door welvarende midden-oosten gezinnen geloof mij het is echt BOOMING BUSINESS...is enorm in opkomst...want zeg nou zelf...tis toch ideaal voor ons. Je kan terecht bij Caprice palace en bij Bera alanya Dat klopt, elk jaar dat ik daar ben zitten er veel arabieren en soms marrokanen. En caprice en bera zijn niet de enige hoor :) Je hebt ook nog Sahinn paradise en nog een maar ben de naam kwijt. I love it :)

Toffifee
06-08-2011, 13:03
Zo en we hebben hier een nationalistische Turk in ons midden,dat zijn Turken bijna allemaal ofcourse:rolleyes: ben paar jaar terug naar side en antalya geweest,gatverdamme NOOIT MEER. was geen islamitisch hotel maar echt die medewerkers van hotel keken me echt aan alsof ik van mars kwam, tegen die ongelovigen Russen,duitsers en hollanders deden ze extreem aardig en beleefd. terwijl die Russen hun als vuil behandelen. en wij als mede-moslims werden niet goed behandeld en ze deden arrogant tegen ons. nou goh van je moslims broeders/zuster moet je het hebben!! EN daar moet je als turk trots op zijn??? don't think so...

Syrian_Queen
07-08-2011, 01:03
Jeetje, waar gaat over . Ts zoekt info over islamitische hotels en dan komen jullie het verpesten met je onzin. Alsof jullie zulke goede moslims zijn als jullie het tenminste zijn. Zitten elkaar zwart te maken, jullie maken nog liever jullie eigen moslimbroeder/zuster dood als het zou moeten. En niet te vergeten dat het ook Ramadan is. Erg zijn jullie zeg.

Vonkel
07-08-2011, 01:22
Ik ben naar Caprice Palace geweest, GEWELDIG!! Maar ga niet naar Marmaris, Side, Antalya, Alanya en dat soort ongein. Dat is gewoon een en al fitna! Turkse meiden die erbij lopen alsof ze Lady Gaga zijn en allemaal van die verwijfde Turkse mannen. Nee sorry....dat is gewoon echt een schande. Als je de echte normale Turken wil ontmoeten dan moet je naar die dorpen gaan maar daar is geen zak te beleven. In Istanbul is het een mix... het is daar heel verwarrend. Overal moskeeen en je hoort de hele dag door de adhaan...maar je ziet bijna niemand de moskee binnenlopen..

Vonkel
07-08-2011, 01:28


Ik heb helemaal niks tegen andere volkelen mensen zijn mensen. Maar waar echt gruwelijke hekel aan hebt dan zijn dat marokanen wel zo welde man als de vrouw gatverdamme jullie zijn echt vieze volk.Goed dat Turken je als een khape hebben behandeld hahaha http://www.youtube.com/watch?v=1GmIQPAyoG0 De Turken behandelen marokaanse vrouwen in marokko ook als een h0er dus je moet niet zo klaaaagen kamelenkop:hihi: Wat doe je hier dan op MAROKKO . nl???? Ga naar H ababam en ga daar de boel verzieken in deze Heillige Maand... als deze maand al wat voor je betekent!

Alaina_1985
07-08-2011, 10:53
Turkije is erg gefocused op t westen en niet op islam.. Ben het er niet mee eens. Ga eens een kijkje nemen, je zult verstelt staan..

Alaina_1985
07-08-2011, 10:55
Islamitische hotels??? Ik heb er nooit van gehoord daar. Benin dat smerige Alanya geweest nou nooit meer. gEEF mij maar Marrakech!! ehh dan zou ik beter zoeken, want ze zijn er! In Alanya al Stuk of 3!! Ben er namelijk geweest..


Pagina's : [1] 2