Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Ziana uit omgev. Nador die dit kan..??zamita
04-08-2011, 12:52


Slm dames.. :sjans: Volgende zomer inshallah ga ik trouwen in Marokko ( Arouit ) en ik ben dringend op zoek naar diensten, want zoals jullie misschien al weten zijn er in juli altijd heel veel bruiloften in omgev.van nador en moet je de diensten maanden van te voren aangeven op welke datum je bruiloft is... Ik ben nu nog dringend op zoek naar een ziana die Turban Hijab bij mij kan laten zetten zie hieronder de foto's naast dit ben ik ook nog opzoek naar een vrouwelijke dakka/anasheed group voor op de bruiloft... Meningen/reacties over de foto's / turban hijab zijn ook van harte welkom (F) Adres/ telefoonnummers etc. als jullie iemand kennen zijn ook van harte welkom!! Rabi khalikom Zusterss.. :banana: http://www.mijnalbum.nl/Foto-OXVJNHLH-D.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto-FQX4DKKC-D.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto-8FEVKSYB-D.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto-TIC8GDYD-D.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto-VMTRQ3DC-D.jpg http://www.mijnalbum.nl/Foto-VUDTRBHR-D.jpg

diamant...
04-08-2011, 12:55
ziana naziha die kan je benaderen, heb geen telefoonnummer voor je, ze staat bij marokko bizz, daar even een kijkje nemen.

zamita
04-08-2011, 12:56
ziana naziha die kan je benaderen, heb geen telefoonnummer voor je, ze staat bij marokko bizz, daar even een kijkje nemen. Choukran meid ik ga effe kijken inshallah doet ze het ook in juli 2012 te Arouit

MoesCH
04-08-2011, 12:58
je hoofddoek gwn simpel is veel mooier!:goedzo: inshallah vind je iemand!

Nisrientje
04-08-2011, 13:01


inderdaad , een mooie glanshijaab bijpassend in de kleur van je kleding/bruidjurk is veel mooier en stijlvoller dan zo'n knutsel,frutsel ding op je hoofd. Tenminste dat is wat ik zelf vind. Lay kemmel bighair insha allah.Heel goed dat je nu al begint met plannen!

zamita
04-08-2011, 13:01
je hoofddoek gwn simpel is veel mooier!:goedzo: inshallah vind je iemand! Ik zelf draag vanaf kleins af aan al Hoofddoek hmdl velen meiden zeggen wel eens van jah maar op je rbuiloft moet je hem af doen want je maakt je bruiloft maar 1 keer in je leven mee etc. dus je moet genieten dit dat dit dat maar daar trap ik niet in juist omdat je het maar 1 keer gaat meemaken inshallah kan je hm beter ophouden omdat het gewoon bij je hoord ik heb dit eerder laten doen op mn Broers bruiloft en vond het sinds dien helemaal top dus daarom wil ik het ook graag op mijn bruiloft maar toch bedankt voor je mening broeder !!

zamita
04-08-2011, 13:02
Ik zelf draag vanaf kleins af aan al Hoofddoek hmdl velen meiden zeggen wel eens van jah maar op je rbuiloft moet je hem af doen want je maakt je bruiloft maar 1 keer in je leven mee etc. dus je moet genieten dit dat dit dat maar daar trap ik niet in juist omdat je het maar 1 keer gaat meemaken inshallah kan je hm beter ophouden omdat het gewoon bij je hoord ik heb dit eerder laten doen op mn Broers bruiloft en vond het sinds dien helemaal top dus daarom wil ik het ook graag op mijn bruiloft maar toch bedankt voor je mening broeder !! Pardon oegti ik bedoel zuster !!! (F)

MoesCH
04-08-2011, 13:06
Ik zelf draag vanaf kleins af aan al Hoofddoek hmdl velen meiden zeggen wel eens van jah maar op je rbuiloft moet je hem af doen want je maakt je bruiloft maar 1 keer in je leven mee etc. dus je moet genieten dit dat dit dat maar daar trap ik niet in juist omdat je het maar 1 keer gaat meemaken inshallah kan je hm beter ophouden omdat het gewoon bij je hoord ik heb dit eerder laten doen op mn Broers bruiloft en vond het sinds dien helemaal top dus daarom wil ik het ook graag op mijn bruiloft maar toch bedankt voor je mening broeder !! ik ben een zuster:hihi: ik heb ook gwn mn hoofddoek opgehouden op mn bruiloft.. gwn simpel en t zag er goed uit:o maar je moet gwn doen waar jij je het best bij voelt.. inshallah vind je iemand die het volgens jou wens kan doen! allah ie kemel blghayr inshallah!

zamita
04-08-2011, 13:11
ik ben een zuster:hihi: ik heb ook gwn mn hoofddoek opgehouden op mn bruiloft.. gwn simpel en t zag er goed uit:o maar je moet gwn doen waar jij je het best bij voelt.. inshallah vind je iemand die het volgens jou wens kan doen! allah ie kemel blghayr inshallah! Nogmaals sorry Zuster ik zag uit mn ooghoek Moes staan dus ik dacht een ene mustapha of mousa hihi.. Hamdl jij hebt het ba3da achter de rug en ik moet nog beginnen :S k ben een stresskip.. Inshallah vind ik een dame vanuit hier die het in marokko ook doet of een dame gwn uit marokko Dankje wel voor je reactie meid Rabi khaliki

EBW
04-08-2011, 14:14
Doe je hoofddoek lekker simpel. Is veel mooier dan die poespas.

zamita
04-08-2011, 15:31
uuuuppppaaa zied zied :banana: Als je niemand kent mag je ook gwm mee uppen Rabi khalikommmmm

zamita
04-08-2011, 15:32
zzzzzzzzzzzieeeeeeeeeeeeddd uuupppppaaaa

Anta3omriOhyati
10-11-2011, 13:19


uppppp voor jou schat