Bekijk volle/desktop versie : Mourinho: 'De selectie van Real Madrid is wat aan de krappe kant'



04-08-2011, 00:39
Mourinho: 'De selectie van Real Madrid is wat aan de krappe kant'

José Mourinho had woensdag alle reden om tevreden te zijn na de 1-7 oefenzege op Guangzhou. Real Madrid heeft tot dusver zes oefenwedstrijden gespeeld en alle ontmoetingen werden gewonnen. De coach vond het na afloop toch nodig om een nadeel van zijn huidige spelersgroep op te noemen.

"Ik heb een goede selectie", vertelde Mourinho over zijn spelersgroep, die momenteel uit 27 spelers bestaat. "Maar het is wat aan de krappe kant. We kunnen het ons niet veroorloven om nu spelers kwijt te raken, twee weken voor de eerste belangrijke wedstrijden van het seizoen." Nuri Sahin wacht nog immer op zijn debuut, na een terugslag in zijn revalidatie van een eerdere knieblessure. Verder revalideert Hamit Altintop van een operatie.
Het is algemeen bekend dat Mourinho graag nog een aanvaller wil, maar Neymar en Sergio Agüero zijn om uiteenlopende redenen geen optie meer. De kans is groot dat de keuze op voormalig huurling Emmanuel Adebayor valt. "We hebben nu zes duels gewonnen, maar dat is niet belangrijk. Het gaat erom hoe we trainen en dat doen we goed. Real Madrid moet altijd goed presteren en dat hebben we gedaan."

04-08-2011, 00:39


Heeft Madrid geen jeugd?

04-08-2011, 02:41
het is een koop coach.... hij doet net of hij bijzondere prestaties heeft neergezet maar de waarheid is dat hij altijd veel heeft mogen inkopen bij zijn clubs. Inter heeft hij met schulden achter gelaten en zonder een opgebouwde team wat nog jaren mee zou kunnen.

Chelsea is ook losse zand... een hoop ingekocht maar totaal geen team.