Bekijk volle/desktop versie : Ronaldo: 'Terugkeren naar Engeland? Wie weet, op een dag'



02-08-2011, 14:57
Cristiano Ronaldo speelde zes jaar bij Manchester United, voordat hij als 's werelds duurste voetballer vertrok naar Real Madrid. Bij die club heeft hij inmiddels één prijs gepakt, de Copa del Rey. In Groot-Brittannië zou men hem dolgraag terug willen, maar CR7 heeft voor ogen om te slagen in de Primera División. Een terugkeer naar Engeland is iets voor later, zegt hij.


“Of de kans aanwezig is dat ik ooit weer naar de Premier League ga? Wie weet. Je weet nooit hoe het loopt”, sprak de Portugees tijdens een persconferentie, waarbij Spaanse media aanwezig waren. Zijn eerste doel is echter een tweede trofee te pakken: de Spaanse Super Cup. Op 14 en 17 augustus staan de twee wedstrijden tegen Barcelona op het programma en Ronaldo hoopt dan te vlammen.

“Iets winnen is altijd belangrijk, dus we willen ook de Supercopa”, geeft hij aan. “We focussen ons nu op het trainingskamp in China, maar we zullen ervoor zorgen dat we klaar zijn, als Barcelona wacht.” De heenwedstrijd om de Supercopa is in Santiago Bernabéu; drie dagen later wacht de return in Camp Nou. Barcelona won de laatste twee edities, Real was in 2008 voor het laatst winnaar.

02-08-2011, 15:07


'C.Ronaldo sluit zijn carrière af bij Madrid' aldus een sporthoeker.