sweetsweetheart
28-11-2011, 13:07
VOOR DE DAMES DIE NAAR MIJN CAKE POP RECEPT VROEGEN
SORRY VOOR DE LATE REACTIE
Uploaded with ImageShack.us
[I][B]
Ik heb gewoon een willekeurige cake gemaakt gewoon een van mijn lievelingscakes
die heb ik goed laten afkoelen
dan gewoon als stukken in de keukenmachine gegooid en verkruimeld
dan moet er normaal gezien die butter creme of frosting bij maar dat lust ik niet dus heb ik
er opgeklopte slagroom bij gedaan denk 2 eetlepel gewoon tot je balletjes kan vormen
hoe minder hoe beter en beetje jam erdoorheen is ook lekker maar hoeft niet
dan nam ik 1 eetlepel van de mic (elke keer 1 eetlepel op evengrote balletjes te krijgen :hihi
hier balletjes van vormen dan 4 uurtjes laten opstijven in de koelkast of 15 minuten in de diepvries
ik ging voor de diepvries is sneller
dan stokjes erin en dompelen in gesmolten chocolade goed af laten druipen
als je snoepjes erop doet na het afdruipen gelijk bestrooien
ga je met chocolade versieren eerst de eerste laag in koelkast laten opstijven
en klaar is kees
het is normaal de bedoeling om candy melt te gebruiken maar ik ben gewoon voor chocolade gegaan
SORRY VOOR DE LATE REACTIE
Uploaded with ImageShack.us
[I][B]
Ik heb gewoon een willekeurige cake gemaakt gewoon een van mijn lievelingscakes
die heb ik goed laten afkoelen
dan gewoon als stukken in de keukenmachine gegooid en verkruimeld
dan moet er normaal gezien die butter creme of frosting bij maar dat lust ik niet dus heb ik
er opgeklopte slagroom bij gedaan denk 2 eetlepel gewoon tot je balletjes kan vormen
hoe minder hoe beter en beetje jam erdoorheen is ook lekker maar hoeft niet
dan nam ik 1 eetlepel van de mic (elke keer 1 eetlepel op evengrote balletjes te krijgen :hihi
hier balletjes van vormen dan 4 uurtjes laten opstijven in de koelkast of 15 minuten in de diepvries
ik ging voor de diepvries is sneller
dan stokjes erin en dompelen in gesmolten chocolade goed af laten druipen
als je snoepjes erop doet na het afdruipen gelijk bestrooien
ga je met chocolade versieren eerst de eerste laag in koelkast laten opstijven
en klaar is kees
het is normaal de bedoeling om candy melt te gebruiken maar ik ben gewoon voor chocolade gegaan