Ideetje van mijn vader, hafidahu Allaah. Dat deed hij altijd voor mij omdat ik anders helemaal geen vlees binnenkreeg. Ik kreeg ook altijd de sudderlapjes waar geen vet aan zat. Die ging ik dan malen met zo´n handmaalmachine, ken je die? En dan deed ik er ketchup op en dan pas deed ik het door mijn geprakte aardappeltjes en groentjes. Echt lekker.
Mijn man is ook zo gek op kalfsvlees haha. Maar wij eten echt bijna hetzelfde.
Als ik ooit weer eens in Belgie ben dan kom ik bij je eten in shaa Allaah. Hoef ik me tenminste geen zorgen te maken om bot en snot.
Ja, ik heb net mezelf uitgenodigd.
Citaat door pride_bride:goed idee om biefstuk in kefta te laten malen bij slager. Dat ik daar nog niet aan gedacht heb...
Ga ik ook zo vragen, want idd, kefta kan soms zo vettig zijn. Wil er niet aan denken wat voor vlees en vet er allemaal wordt in gemalen.
Wij eten enkel kalfsvlees (lapjes of vlees zonder botten aan), kipfilet, kefta, vis zonder graten. En vlees moet bij mij vers zijn. Ik ga echt meerdere malen per week naar de slager (als ik geen vlees in de vriezer heb liggen)
Rood vlees koop ik helemaal niet.