Citaat door Mimiedias12:Dames calamiteit in mimie-tabg-land
chocolade broodjes zware catastrofe
de banketbakkers room, soebhana el galiek... ik snapte daar niets van.
heb ik een kommetje aangemaakt met water, helaas geen maggie gebeurde niets bleef waterachtig
. Toen oplaten stijven in de xxxxxng geen maggie bleef water achtig
toen heb ik er meer creme poeder aan toegevoegd en toen had ik toch een raar papje, leek wel of de poeder een kracht uitdrukte en beneden in t kommetje ging zitten ondanks t roeren.
Dus dames aangezien ik t niet in een pakje heb gekocht maar los, wou ik vragen hoe hebben jullie de banketbakkersroom aangemaakt??
daarnaast zijn de broodjes ook niet opgekomen maar blven ze plat kortom ik wil t vandaag weer proberen ik hoop dat oumyassin online komt wan zit met mijn handen in mijn haren en wil zooooooooooo graag de broodjes maken.
Hoii meid,
Als het die witte poedere(creme patiserrie) is van marokko dan is dit de werkwijze: Je doet 3 lepels suiker in een steelpannetje met 1.5 glas melk , 3 eetlp van die poeder 1 thlp bakpoeder, en wat vanille voor de echte banketbakkersroom smaak. Dit ga je al roerend opwarmen en dan zie je vanzelf dat ie gaat stollen.
Je kunt het trouwens met allerlei soorten vocht maken, met citroensap is ook heel lekker alleen dan wat meer suiker toevoegen. Ohja, wel altijd opwarmen anders gaat ie dus niet stollen.
Succes!!