Myrtus_Communis
25-05-2013, 22:04
Citaat door riffia19:
MMmm lekker beseha heb je het recept van jou harcha?
Wil is wat anders proberen.
Allahie 3tik sa7a.Wil is wat anders proberen.
Heb helaas geen nauwkeurig recept omdat ik het echt op gevoel doe, maar ga proberen om zoveel mogelijk de juiste hoeveelheden te benoemen..
Heb ongeveer een kilo smida gebruikt (moyen) en heel klein beetje dunne smida.
Maar das omdat ik geen dunne smida meer in huis had, normaal doe ik half om half.
Gesmolten roomboter ongeveer 2/3 van een glas en de rest van het glas vul ik met olijfolie.
Zout
Klein beetje bakpoeder, echt een half theelepeltje of niet eens.
En water totdat je een samenhangend deegje krijgt.
Eerst de smida met de zout en bakpoeder vermengen, dan ''het vet'' en als laatst het water.
Alleen moet je hier het deeg absoluut niet kneden!!
Want dan krijg je een keiharde 7arsha.