Citaat door tooto7moe:Ik heb de stap genomen en heb lahmacun gemaakt en dat was dan ook meteen de laatste keer. Onze pizzapan is blijkbaar kapot de temperatuur doet het niet. Als je hem in de stopcontact doet dan wordt die keiheet waardoor ze aanbranden van onderen en het gehakt nog niet eens warm is, ik ben nog maar me tante gegaan om daar een kabel te halen en die werkte ook niet. Ben de hele zolder afgegaan omdat ik dacht dat we er nog 1 hadden maar toch kwam me ma thuis en zei: oooh die had ik vorig jaar toch meegenomen naar marokko?
Toen kwam broertje 1 klagen dat we geen normale pizzapan hebben en dat die dat even gaat halen.. vergeten dat het zondag was en de winkels dicht waren
Moehim uiteindelijk heb ik de gril in de oven aan gedaan en ben toen eerst de onderkant in de pizzapan en toen de bovenkant in de oven gaan bakken. Veel werk dus
Moehim, we zijn een aparte familie soms. Heb ze gemaakt zoals de moeder van me schoolvriendin ze maakte (armeens/syrisch/turks achtergrond) Deeg dus met melk & olie en de de vulling met munt erin. Heb ook 2 soorten gemaakt.. de platte rol variant en de wat dikkere meer arabische variant. Ik ben van die dikkere.. heerlijk met citroensap en die hoef je niet op te rollen ofzo
En zo eet ik ze het liefst: salade, tzatziki, pittige saus & citroensap
tzatziki was naar recept van george uit masterchef en dat is absoluuuut de lekkerste manier.
verder had ik een experimentje die niet helemaal lukte
Ik wou een maqloba maken met pasta ipv rijst maar daar moeten we nog even aan werken! Me broertje heeft het gefilmd (wanneer je de pan omdraait) en dat is zoooo grappig.
Maa sha Allah ziet er heerlijk uit..heb echt gelachen om je verhaal, zo gaat het bij ons thuis ook meestal..!!