Bekijk volle/desktop versie : OKayyyyyyy kookvraagje!



Pagina's : [1] 2

25-07-2011, 16:30
Ik wil [ sossit ]gaan maken. Ik heb die worstjes al gehaald bij slager. Moet ik ze nu gewoon in olie gooien en klaar?

25-07-2011, 16:31



25-07-2011, 16:32
Nee, gewoon zo eten.

25-07-2011, 16:32
ja, dat kan. Sommige mensen mengen de olie (olijven olie & zonnebloem olie).

Eet smakkelijk!

25-07-2011, 16:33


ja heeeeeeeel weinig olie doen of anders in de oven.

25-07-2011, 16:33
Nee gekruid zijn ze lekkerder, en vergeet de zout niet:P

25-07-2011, 16:33
op een toster of in een koekenpan. geen olie gebruiken. die dingen zijn erg vet van zich zelf.

25-07-2011, 16:33

Citaat door is_lam:
Nee gekruid zijn ze lekkerder, en vergeet de zout niet:P
Je kan ze tegenwoordig gekruid en al kopen. Hoef je zelf niet erbij te doen.

25-07-2011, 16:35
Thanks. Dat wordt dan een opslag aan sossit. Lekker makkelijk en lekkerrrr

25-07-2011, 16:35
Zijn alle mama´s naar marokko= , ik zie opeens zoveel topic´s van hoe moet ik dit of dat koken en alleen door jongens.

25-07-2011, 16:36
Ewa jaaaaaaaa, mama naar maroc. Maximus alleen thuis, die pizza's komen mn neus uit

25-07-2011, 16:48
heb ook zin in sossiet
lang geleden

25-07-2011, 16:49



Citaat door Maximus.:
Ewa jaaaaaaaa, mama naar maroc. Maximus alleen thuis, die pizza's komen mn neus uit
Moest mn moeder ook maar eens flikken, zoude mn broer tenminste wat leren.

25-07-2011, 19:02
Batata frita

25-07-2011, 19:05
weinig olie,, in het begin op zacht vuur,, en zodra het schuim (vet uit de worstjes) weg is het vuur harder zetten.. heerlijk!

Pagina's : [1] 2