Bekijk volle/desktop versie : 'Het seizoen van Real Madrid hangt af van de prestaties van Barcelona'



22-07-2011, 02:31
José Antonio Camacho speelde vijftien jaar voor Real Madrid, was een blauwe maandag trainer van los Merengues en volgt de ontwikkelingen rond de Spaanse topclub met meer dan gemiddelde interesse. "Ze hebben zich intelligent versterkt", vertelt de ex-coach van onder meer Osasuna aan Marca. "José Mourinho heeft een geweldige selectie, net als vorig seizoen."

"Real Madrid is in staat om de beste spelers ter wereld aan te trekken, maar dat lukt niet altijd", verzekert Camacho. "Anders waren er in de loop der jaren heel wat andere namen gekomen. El Kun of Neymar? Ik ga voor El Kun. Ik ken hem en hij is inmiddels gewend aan het Spaanse voetbal. Neymar is nog jong en relatief onbekend. Als je Sergio Agüero contracteert, heb je waar voor je geld."

Camacho heeft zo zijn bedenkingen inzake de eeuwige strijd tussen Real Madrid en Barcelona. "Het is niet meer dan logisch dat Real Madrid boven Barcelona wil eindigen, maar het seizoen van Real hangt toch echt af van de prestaties van Barcelona", claimt de voormalige linksback. "Real zal het lastig hebben." Real Madrid won afgelopen seizoen de Copa del Rey: de enige prijs in twee seizoenen.