Bekijk volle/desktop versie : 'We hebben een plek vrij voor iemand buiten de EU, maar niet voor hem'



21-07-2011, 16:38
Adriano Galliani spreekt tegen dat AC Milan bezig is Riccardo Montolivo en Paulo Henrique Ganso naar Italië te halen. De middenvelders van Fiorentina en Santos worden al maanden in verband gebracht met i Rossoneri, maar Galliani bestrijdt activiteit bij zijn club voor het tweetal. De tijd moet leren of de vicevoorzitter de waarheid spreekt, of een slim spelletje speelt.

Fiorentina liet recent weten dat het de club niet was gelukt om Montolivo langer aan zich te binden. De 26-jarige aanvallende middenvelder heeft er al zes jaar in Florence opzitten en is zelf toe aan een nieuwe uitdaging, liefst in de top van de Serie A. Aangezien zijn contract nog één jaar doorloopt, ligt het voor de hand dat geïnteresseerde clubs deze zomer nog toeslaan. Galliani laat echter weten dat AC Milan niet de nieuwe bestemming van de international zal zijn.

“Er vinden geen onderhandelingen plaats aangaande Montolivo”, benadrukt Galliani op de clubwebsite. Ook voor Ganso is men niet in de markt. “Het klopt dat we nog een plekje vrij hebben voor een speler van buiten de Europese Unie, maar die is niet voor Ganso. Mocht er nog een speler komen, dan wordt dat wel een middenvelder. Maar ik denk dat Andrea Pirlo ook kan worden opgevolgd door een speler die hier al aanwezig is. We moeten verkopen, voordat we kopen.”

21-07-2011, 17:05


Zal Cllash niet zo blij mee zijn, hij wilde Ganso er graag bij hebben